Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała lalka

pierwsza ciąża, co i jak

Polecane posty

Gość mała lalka

jaka była wasza pierwsza reakcja na wieść o ciąży? kiedy się dowiedziałyście? w którym byłyście tygodniu? czy pamiętacie dokładnie ten dzień? podzielcie się swoimi przeżyciami.

Gość gość
Taaaa, dowiedzieć się o ciąży 1 czerwca w Dzień Dziecka, miodzio :D Ucieszyłam się, nie wiedziałam jak mam to powiedzieć mężowi, żeby zrobić mu niespodziankę a w ogóle miałam ochotę to całemu światu obwieścić ale czekaliśmy z powiedzeniem tego rodzicom, na Dzień Ojca, oh było wesoło :) Szkoda tylko, że szybko musiałam iść na L4 i leżeć plackiem w domu. Dowiedziałam się w 5 tygodniu.

Gość gość
a ja chcialam zajsc w ciaze, ale ciagle myslalam ze sie troche bedzie trzeba postarac. a tu w pierwszym cyklu pach! jak zobaczylam dwie kreski to lezalam na lozku i patrzylam w sufit i nie moglam uwierzyc, potem pomyslalam ze za wczesnie, ze to blad byl. a mąż latał po mieszkaniu i mial straszny zaciesz. teraz nasze szczescie ma rok i wlasnie szaleje obok mnie na podlodze i za nic w swiecei bym nie chciala zmienic tego co mamy :)

Miałam jeszcze tydzień do terminu @, ale cały czas śniły mi się dzieci. Coś mnie tknęło, rano zrobiłam test i pojawiła się druga, ledwo widoczna kreseczka. Byłam w szoku, niedowierzałam bo 2 lata staraliśmy się bezskutecznie. Po dwóch dniach powtórzyłam test, a kreska stała się wyrazniejsza. To był jakiś 3 tydzień :)