Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki jest facet Byk ?

Polecane posty

Gość takie rzeeczy
problem w tym ze ja tez jestem spod byka...tylko smieszne bo dzisiaj mamy po 34 lata, zostawil mnie jak mielismy po 25 lat i nigdy mu tego nie wybacze..i do dzisiaj ani ja ani on zycia sobie ulozyc nie mozemy. bylismy caly czas w kontakcie ale ja juz mam dosyc, mam faceta a on niech sobie pilnuje kolezanek

Gość gość
przepraszam za mój horoskop i za to, że kobiety mnie uwielbiają. Durne baby, lubicie takich gości.

Gość takie rzeeczy
gosc- no niestety musze ci przyznac racje...jestesmy takie glupie masochistki

Gość takie rzeeczy
moj obecny facet jest koziorozec- ja byk i niestety to nie to...koziorozce sa zimne, uparte i co tu duzo mowic nie maja zbyt duzo uroku..sory koziorozce to my byki jestesmy the best

Gość gość
po prostu silni goście przyciągają kobiety. Silne kobiety silnych facetów. A byk taki już jest z natury. I to nie jego winna, że ma wianuszek kobiet. To tylko od Ciebie zależy, aby byka utrzymać.

Gość takie rzeeczy
niby masz racje...bo z nami jest tak ze albo jedno lata a drugie olewa i wszystko zalezy w jakiej pozycji sie ustawisz...z moim bylym to bylo niestety ze to ja bylam w tej niekorzystnej pozycji z gory przegranej

Gość gość
Super charakter, pracowity, oszczędny, potrafi osiągnąć zamierzony cel i sukces. Silny, stanowczy. Można by wymieniać bez końca zalety. Ale jest jedna wada babiarz i bawidamek na potęgę!!! Pełno koleżaneczek, wianuszek adoratorek, wszędzie uwielbiany. Ja lwica, więc lubię towarzyskie życie, ale za nic do tego stopnia. Tu z koleżanką, tam z koleżanką, nie wytrzymałam i rzuciłam. Obecnie ożenił się. Lata po koleżankach, a żona z synkiem siedzą sami w domu. Współczuję jej, a jednocześnie cieszę się, że nie ja jestem na jej miejscu. Mimo wszystko wspominam go z sympatią, świetny facet, ale dla pań, które zaakceptują koleżanki, trochę też taki mało męski znak.

Gość gość
Wypisz wymaluj mój byk, ja też lwica i trzymam go krótko, ale już długo nie wytrzymam, wszędzie gdzie się nie ruszymy są koleżanki. I jak mówi on ma to coś i babki same lecą na niego.

Gość gość
BYK MA ZAWSZE ZYC OBSRANA:/

Gość gość
dziewczyny cos w tym jest..byki maja duzo uroku w sobie i niestety trzeba sobie z tym radzic. Moj byly to samo bylo- wszedzie kolezaneczki a zawsze mile i takie usmiechniete jak sie pojawial a mnie skrecalo. A ja wiem ze jak sie sama glupio usmiecham do chlopa jak krowa na rowie to znaczy ze on mnie zauwazyl i zwrocil uwage...Wiec nasze byki to robily, uwodzili w taki niewidoczny sposob ze one doskonale wiedzialy dlaczego sie usmiechaly i dlaczego wszedzie ich bylo pelno

Gość zmiiijka
No tak, widze po moim byku, mimo, że brzydal z twarzy baby kleją sie do niego jak muchy do lepu. Tyle, ze on zakochany we mnie na zabój i ślepy na zaloty innych. Nieraz mi z oburzeniem opowiada jakie głupie są bo myślą, ze jeśli facet miły i uprzejmy to znaczy, ze leci na nie :D ale ciałko ma piękne i zgrabne jak model, nie da sie ukryć a sympatyczny jest do bólu ;) dobrze, ze ja tez mam niezłe "branie" i prezencję więc jesteśmy spokojni o siebie :)

Gość gość
Jestem z bykiem i 2 bylych bylo tez bykami..nie mieli zadnych kolezanek..to najlepszy znak zodiaku jak dla mnie..sama jestem rak.najgorszy Koziorożca chytrus i egoista.

Gość gość
Jan Paweł II -Byk

Gość gość
moj byly partner jest bykiem, nie wyszlo, bywa. Złego słowa nie powiem, zaden babiarz, nudziarz i chytrus. Bardzo dobry człowiek.

Gość gość
według mnie, jeden z lepszych znaków. Dla Wodniczki :P :D

Gość On 234654987
Co to za bzdury ? Sam jestem bykiem facetem. lat 23 i w związku żadnym nie byłem, pewno z powodu mojego trądziku. Koleżanek nie mam żadnych, więc bzdura na maksa, ogólnie to ja żadnych kontaktów z kobietami nie mam, jedynie to przez telefon nieraz na seks i przez neta. Ale i tak lepiej być samemu, niż być z kimś dla zasady, tylko, żeby z kimś być.

Gość On 234654987
Jeszcze zauważyłem, że byłem wykorzystywany przez dziewczyny w szkole, chociaż sam się o to nie prosiłem. Częściej jak już co, to mam powodzenie u starych bab i znacznie dojrzalszych. Lubię dobrze zjeść, jestem leniwy, wszystko robię na ostatnią chwilę, do pracy jedynie mogę pójść do takiej, w której będę mógł się realizować i rozwijać, niż do pierwszej lepszej. Byki nie lubią ludzi nachalnych, którzy za nimi bez przerwy łażą i zatruwają im czas.

Gość gość
up