Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc22222

ból podbrzusza

Polecane posty

Gość gosc22222

od paru dni czułam takie kłucie, pulsowanie z prawej strony podbrzusza (nie bardzo silne, ale takie wydęcie i nacisk na pęcherz) - nie cały czas ale często i jednak przeszkadza + podczas stosunku także czułam dyskomfort. Dodakowo często oddaję mocz. Zapalenie pęcherza wykluczyłam. Lekarka stwierdziła, ze zapalenie jajników. A ja doczytałam się gdzieś, że to może być ciąża - czy to prawda? Wizytę u ginekologa mam dopiero za tydzień... Zastanawiam się czy zrobić test przed braniem antybiotyku czy po prostu wziąć antybiotyk.

Gość gość
Test oczywiście możesz zrobić wtedy będziesz mieć pewność ale gdy wyjdzie negatywny odrazu weź antybiotyk bo z zapaleniem jajników nie ma żartów...

Gość gosc22222
kurcze ale wlasnie nawet nie jestem pewna czy to zapalenie jajnikow bo nie mam zadnych silnych objawow z wymienianych na internecie. Po prostu czuje taki ucisk ktory mi na pecherz naciska :( ech moze faktycznie rano zrobie ten test a pozniej najwyzej od razu antybiotyk...

Gość gosc22222
a czy testy robione wieczorem są wiargodne? czy trzeba robić rano?

Gość skoro lekarka stwierdzila
zapalenie jajnikow to chyba musi tak byc ;) nacisk na pecherz i czeste oddawanie moczu sa pozniejszymi objawami ciazy...gdy dziecko juz jest spore i uciska na pecherz.. poczekaj do dnia miesiaczki... a jak miesiaczka sie nie pojawi to dopiero wtedy zrob test...

Gość gość
Test powinno robić się z porannego moczu wieczorny może dać zły wynik zwłaszcza na początku możliwej ciąży także wstrzymaj się do rana.

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)