Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niemowlę 5 miesięczne, wysypka

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od około 3 dni zauważyłam u synka drobne czerwone krostki koło pępka, na jego linii czyli pasa i nad siusiakiem. Nic się z nich nie sączy. Nie wydaje się, żeby go to bolało, temperatury nie zauważyłam. Zastanawiam się co to może być? Rodzaj potówek? Może od ciepła.. Staram się w miarę często wietrzyć pupę. A może alergia.. Wyszło to mniej wiecej przy wprowadzeniu banana (dodam,że podgotowywałam go). Drugi dzień go juz nie podaje,a to nadal jest. Smaruję maścią na odparzenia. Niby bledną.. Ale zauważyłam,że chyba pod wpływem ciepla są znow widoczne,np po kąpieli. Stosuję cały czas to samo mleko i plyn do kąpieli/prania. Zastanawiam się czy zadzwonić jutro do lekarza czy odczekać do poniedzialku? Dodam,że mały zaczął ząbkować, tzn ma opuchniete dziasla dolne i ślini się..

Gość gość
moje to potówka skoro są ciemniejsze przy cieple nie ma co panikować na zapas, mysle że przy alergii byłoby więcej wysypane. a podajesz gluten ?

Gość gość
up

Gość gość
Nie, nie podaję. Tylko kleik kukurydziany, marchew, jablko ale po nich bylo ok.

Gość gość
ja zwykle takie krosteczki smaruje sudocremem

Gość gość
czyli myslicie poczekac do poniedzialku? O ile sie nie pogorszy

Gość Kaaajkaa
też mam córkę w podobnym wieku, ja bym poczekała w końcu to małe dzieci i skórkę mają wrażliwą, jest bardzo ciepło na polu może to od słońca, mały się spocił i temu