Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Fajny ten sen tak

Jest jakiś lachon co chce się spiknac

Polecane posty

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

zapiera sie ze nie szuka bolca na kafe az ją przypililo i leci na ogłoszenie do tlustego mirka..😁

Grażyny gadaja z Mirkami tylko podczas wydawania posiłku i przy nocnych widzeniach nawet jeśli to nie małżeństwo tylko srorum internetowe tak 

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

Nie każdy jest taki don Juan jak pan xD

ano tak, Lex wychowany w pałacu na chudym mleku, ma sie ten charr

18 minut temu, Get Out napisał:

Musiał byś mieć gadane , jakiś rydwan, flotę i byś wyrywał.😁 Ale jeżeli faktycznie Śródmieście to tam nie jest zbyt bezpiecznie tak jak na Pradze północ. 😁

Ciężko mu bedzie znaleźć bo tam mieszkają wredne baby co gotować nie umieją 😆

10 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

bez glowy jeszcze lepiej , gdakanie obniza libido

A Iskra to jakaś suchotnica że nie dalo się obrocic odpowiednio, czemu się nie dało tam odbytu zatkać żeby nie przeciekalo

Edytowano przez chrobot

No jak ja czytałam to nie wiadomo czy miło ma być czy smutno że typy lecą na sadło witaminowe Karyn polskich

No co my mamy z tą wiedzą zrobić która nas zarzucaja

4 minuty temu, BabkaBożyBelmondo napisał:

Jak na mnie mieszkanie przepiszesz.

blachara co leci na mieszkanie to jak sie nazywa?

31 minut temu, chrobot napisał:

No mówię że się nie oglaszacie matrymonialnie tutejszym babofonom bo dużo roboty a tzipa za 200 i każda taka sama tylko głowy urwać i innej przykleić huh

Dziwi mnie zawsze jak wyją z braku seksu jakby to był lot w kosmos, a to w ostateczności  kosztuje dwie stówy i jest w czym przebierać bo konkurencja ogromna. 😁 Pchać się w związki i co za tym idzie obowiązki , trzeba się ruсhać, coraz więcej zarabiać to trzeba być wariatem . Po co to komu. 😁

Edytowano przez Get Out

24 minuty temu, Onaaaa napisał:

Ciężko mu bedzie znaleźć bo tam mieszkają wredne baby co gotować nie umieją 😆

Prawdopodobnie w takiej dzielnicy jak Śródmieście mieszkania i wynajem tanie, bo jest niebezpiecznie . Nie wierzę też że tam kobiet nie ma które umieją nie tylko gotować. Z 10 k musiałby zarabiać, bo pierwsze co będą go pytać czym się zajmuje i czy pracuje żeby wybadać czy typ rokuje. A to dopiero przedsionek wymagań i gość nie ma pojęcia na co się pisze . 😁

7 minut temu, Qwerty88 napisał:

blachara co leci na mieszkanie to jak sie nazywa?

Domoralistka? 🤪

• Haha 1

35 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

zapiera sie ze nie szuka bolca na kafe az ją przypililo i leci na ogłoszenie do tlustego mirka..😁

To wygląda jakby ta osoba seksu nie miała ze sto lat. 😁 Przerażające. 

• Haha 1

Wyskoczył mi filmik korwy że żonaci klienci są najgorsi ale nie chce mi się oglądać wiecie 

2 minuty temu, afekafe napisał:

Domoralistka? 🤪

chyba tylko my nie rozjechałyśmy sie dzisiaj na wakacje z tej całej zgrai

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

chyba tylko my nie rozjechałyśmy sie dzisiaj na wakacje z tej całej zgrai

Całe forum nasze? 

To się teraz zacznie obgadywanie 😜

8 minut temu, Get Out napisał:

Prawdopodobnie w takiej dzielnicy jak Śródmieście mieszkania i wynajem tanie, bo jest niebezpiecznie . Nie wierzę też że tam kobiet nie ma które umieją nie tylko gotować. Z 10 k musiałby zarabiać, bo pierwsze co będą go pytać czym się zajmuje i czy pracuje żeby wybadać czy typ rokuje. A to dopiero przedsionek wymagań i gość nie ma pojęcia na co się pisze . 😁

Na czyste spotkania seksualne to jakieś znajduja przecież baby które nie chcą rodziny bo będą rozbijac wazony na lbie typowi ale faktycznie lepiej starsze mamusie co mają już wyebane totalnie i biorą mefedron

46 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

A wy coś z widmusiem znajdujecie, czy po prostylu macie dwie komórki szare więcej od leżaczka żeby się nie chwalić porażkami? 

Tak już widzę te wakacje że każde które pojechało na wakacje będzie znać każdy detal co kto napisał nawet jak temat wisiał kilka minut. To trzeba chyba wcale z pokoju nie wychodzić żeby monitorować aż tak tą kloakę. 😁

1 minutę temu, Get Out napisał:

Tak już widzę te wakacje że każde które pojechało na wakacje będzie znać każdy detal co kto napisał nawet jak temat wisiał kilka minut. To trzeba chyba wcale z pokoju nie wychodzić żeby monitorować aż tak tą kloakę. 😁

Ale wiesz że jest rok 2025 i na plaży też jest zasięg, a w 5 minut zazwyczaj przeczytasz wszystkie twoje wys.rywy i jeszcze odpowiesz? 🙂

9 minut temu, afekafe napisał:

Całe forum nasze? 

To się teraz zacznie obgadywanie 😜

no żegnali sie po 20 razy ze sobą 😜 

2 minuty temu, chrobot napisał:

Na czyste spotkania seksualne to jakieś znajduja przecież baby które nie chcą rodziny bo będą rozbijac wazony na lbie typowi ale faktycznie lepiej starsze mamusie co mają już wyebane totalnie i biorą mefedron

Kobieta na mefedronie to chyba trzeba być masochistą żeby przebywać z kimś takim jak dostanie nie tylko  ślinotoku. Spotkania tylko na seks też do łatwych nie należą i wiążą się z kosztami, organizacją tego cyrku i niebezpieczeństwem nie tylko chorób wenerycznych . 😁

• Haha 1

17 minut temu, Get Out napisał:

Prawdopodobnie w takiej dzielnicy jak Śródmieście mieszkania i wynajem tanie, bo jest niebezpiecznie .

Podejrzewam, że śmierdzisz kupą. 😄 

Ja to się z wami zgadzam czasem że tym babom urwać głowy typom też i każdy z kazdym niech się rûcha albo morduje no bo w sumie ludzie to puch marny bydło na rzez i tak to nie ma znaczenia blehh

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale wiesz że jest rok 2025 i na plaży też jest zasięg, a w 5 minut zazwyczaj przeczytasz wszystkie twoje wys.rywy i jeszcze odpowiesz? 🙂

Chcesz mi powiedzieć że wywalasz flotę na wakacje żeby leżeć i odświeżać stronę buszując po internetach zamiast odpocząć od syfu i korzystać z atrakcji . To ma sens jak twoja aktywność od ponad dekady i twój ugryw. 😁

1 minutę temu, Get Out napisał:

Kobieta na mefedronie to chyba trzeba być masochistą żeby przebywać z kimś takim jak dostanie nie tylko  ślinotoku. Spotkania tylko na seks też do łatwych nie należą i wiążą się z kosztami, organizacją tego cyrku i niebezpieczeństwem nie tylko chorób wenerycznych . 😁

No popatrz, a mnóstwo ludzi daje jakoś radę 😄 to nie takie skomplikowane, o ile nie prowadzisz swojego życia seksualnego na kafeterii bo gdzie indziej nie dajesz rady.

2 minuty temu, Get Out napisał:

Nvm jak upita nacpana i martwa w środku to łatwiejsza podobno spytaj leżaka 

Edytowano przez chrobot

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

no żegnali sie po 20 razy  😜 

Tacy pobożni? 

Dobrze, że pojechali. Możemy grzeszyć i nikt nas nie skarci 🤭 

W sumie nie wiem kto, ale obstawiam, że kilka razy dziennie zerkną na forum. Uzależnienie i ciekawość zrobi swoje.

24 minuty temu, Get Out napisał:

Dziwi mnie zawsze jak wyją z braku seksu jakby to był lot w kosmos, a to w ostateczności  kosztuje dwie stówy i jest w czym przebierać bo konkurencja ogromna. 😁 Pchać się w związki i co za tym idzie obowiązki , trzeba się ruсhać, coraz więcej zarabiać to trzeba być wariatem . Po co to komu. 😁

Jak ktos chce codziennie seks albo i dwa razy to zaraz zbankrutuje płacąc za to 😆

1 minutę temu, Dumbojewa napisał:

Podejrzewam, że śmierdzisz kupą. 😄 

A ja że gały robisz przebrany za rudego lachona. 😁

Przed chwilą, Get Out napisał:

Chcesz mi powiedzieć że wywalasz flotę na wakacje żeby leżeć i odświeżać stronę buszując po internetach zamiast odpocząć od syfu i korzystać z atrakcji . To ma sens jak twoja aktywność od ponad dekady i twój ugryw. 😁

Dziś weszłam na 10 minut i przeczytałam cała dramę Brum- Eve. Może ty musisz poświęcić na to cały dzień, nie wiem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się