Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

haha ale mezczyzni sie wycwanili co drugi szuka niezaleznej finansowo

Polecane posty

Gość gość
"przejdziemy sie na te nowa wystawę, a potem wskoczymy gdzieś na winko?" -"eeeeeeee, po co? Przyjadę lepiej do Ciebie, posiedzimy w domu" :P :D

Gość gość
gość Zwykle niezależnej finansowo szukają ci , co groszem nie śmierdzą albo skąpi. Znam przerabiałam. x To dziwne masz doświadczenia. Znam kilku prawników nie narzekających na brak kasy i nie sądzę aby którykolwiek z nich był zainteresowany kobietą, która nie jest w stanie zarobić na własne utrzymanie.

Gość gość
Najlepiej od razu do Ciebie do domu i od razu seks. Ale bez gumek, bo...jakos zapomnial kupić...

Gość gość
Prawników znasz....czyli gosci, którzy skończyli 5 lat studiow prawniczych i są goli :D Teraz wciaz utrzymują ich rodzice, poki nie dostana sie na aplikację, przez 3 lata za grosze lub w ramach darmowego stażu będą zapieprzać w cudzej kancelarii. Dopiero po zdanym egzaminie na końcu aplikacji moga zacząć myśleć i czymś poważniejszym. Poki co - trzeba im stawiać kolację :D

Gość gosc11
A który madry facet jest zainteresowany bezrobotna kobieta??? Chyba ze ma sluzyc jako materac.

Gość gość
mnie stać na wycieczkę za 20 tyś ,ale drażnią mnie mężczyźni ,którzy szukają niezależnej finansowo, takie podejście... nie podoba mi się to , i ubolewam nad tym, ze jest coraz gorzej z mężczyznami w Polsce, nie dziwie się koleżankom, które szukają poza Polską.

Gość gość
autorka chyba badania jakies przeprowdadzila, ze wie jak jest wycwaniony co drugi, a pozostali daja sie w chooya robic zdaniem autorki. A ch**j ci do tego jak kto zyje I z kim mieszka zmijko. haha

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Prawników znasz....czyli gosci, którzy skończyli 5 lat studiow prawniczych i są goli smiech.gif Teraz wciaz utrzymują ich rodzice, poki nie dostana sie na aplikację, przez 3 lata za grosze lub w ramach darmowego stażu będą zapieprzać w cudzej kancelarii. Dopiero po zdanym egzaminie na końcu aplikacji moga zacząć myśleć i czymś poważniejszym. Poki co - trzeba im stawiać kolację smiech.gif x Współczuję doświadczeń. Moi znajomi albo są już etap dalej, albo poszczęściło się im trochę bardziej niż Twoim zanjomym ;)

Gość gość
wiec szukajcie facetow poza polska I po problemie.

Gość gosc11
Tu nie chodzi o kobiete niezalezna finansowa ale o taka która nie boi się pojsc do pracy.Nie ważne ile zarobi ale liczy się fakt podjęcia pracy. A ty chcialabys być z facetem który nie pracuje???

Gość gość
Moi znajomi nie są prawnikami, bo to nic nie znaczy, poza dyplomem kierunku prawniczego. Jedna jest panią mecenas z wlasna kancelarią, drugi to sedzia sadu okręgowego...

Gość gość
nie pieprzcie jak potłuczeniu o równouprawnieniu, bo równouprawnienia nie ma, nie było i nie będzie! No chyba, że faceci zaczną rodzić dzieci, ale nie zapowiada się na to póki co

i dlatego wolę dziw/ki, ch*j mnie obchodzą takie materialistki i darmozjady, a panie prostytutki jasno mówią niską cenę

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Moi znajomi nie są prawnikami, bo to nic nie znaczy, poza dyplomem kierunku prawniczego. Jedna jest panią mecenas z wlasna kancelarią, drugi to sedzia sadu okręgowego... x Aha. I nie są prawnikami. Fascynujące.

Gość gość
Jedno to szukać prawdziwej kobiety, a nie bluszcza. większość zwyklych kobiet nie ma czasu ani ochoty na tipsy, solar i przyczepiane włosy, za to zapierdziela, by byc finansowo niezależną. Niestety wiekszosc mężczyzn wciaz najpierw widzi kobiety cycki, a zalety charakteru na w d...uzym poważaniu. A poźniej becza, jakie to z dzisiejszych kobiet d****** drenujące portfel i zdradzające z pierwszym lepszym. A drugie to byc samemu pasożytem szukającym kobiety, ktora go utrzyma. Bo takich jest coraz wiecej...taka prawda, panowie.

Gość gość
To ich slowa. Prawnik nic nie znaczy. A skoro znasz to środowisko, to wiesz jak cenią...wlasne zaslugi. I podkreślają swoje miejsce w szeregu.

Gość gość
"i dlatego wolę dziw/ki, ch*j mnie obchodzą takie materialistki i darmozjady, a panie prostytutki jasno mówią niską cenę" człowieku nie ośmieszaj się! jesteś po prostu żałosny... Tobie zostały tylko prostytutki, bo najwyraźniej żadna kobieta nie chce się z Tobą przespać i musisz płacić za sex.

Gość gość
szukaja takiej, bo nie wypada im wlasnej mamusi p******ic...a k***sik swedzi, a robic sie nie chce...

Gość gość
gość To ich slowa. Prawnik nic nie znaczy. A skoro znasz to środowisko, to wiesz jak cenią...wlasne zaslugi. I podkreślają swoje miejsce w szeregu. x A jaki ma to związek z tym o czym pisałam? Pisałam o moich znaomych - prawnikach nie narzekających na brak kasy. Zatem?

człowieku nie ośmieszaj się! jesteś po prostu żałosny... Tobie zostały tylko prostytutki, bo najwyraźniej żadna kobieta nie chce się z Tobą przespać i musisz płacić za sex. x ty się nie ośmieszaj pasztecie ha ha, myślisz że wyboru nie mam, mieć dziewczynę to nie problem dla mnie, a za seks płace z innych powodów, kmiot

i gdybym napisał z pomarańczy, to nie pocisnelabyś ha ha, gowno pier/dolone, bo ją kiedyś urazilem

Gość gość
kobiety też się wycwaniły i nawet nie spojrzą na takich gołodupców, których większość w naszym kraju!

Gość gość
ty się nie ośmieszaj pasztecie ha ha, myślisz że wyboru nie mam, mieć dziewczynę to nie problem dla mnie, a za seks płace z innych powodów, kmiot x jasne :P tak sobie tłumacz

Gość gość
ty się nie ośmieszaj pasztecie ha ha, myślisz że wyboru nie mam, mieć dziewczynę to nie problem dla mnie, a za seks płace z innych powodów, kmiot x jasne :P tak sobie tłumacz

Gość gość
widocznie nie masz innej opcji, za kase one Tobie nie odmówią, a inne najwyraźniej nawet na ciebie nie spojrzą. Żaden szanujący się facet nie będzie płacił za sex, bo to poniżej jego godności i uraża męską dumę. Żal mi trochę Ciebie

Gość gość
to się nie tłumacz pasztecie... Prawda boli i dlatego się tłumaczysz. Żegnam

Gość gosc11
Żeby wyrwac kobiete tez trzeba zaplacic i się napracować a tak tylko placi i ma jaka chce.

Gość gość
jak dla mnie moga szukac nawet swietej z aureola ;P