Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beruthiel

W tym roku ślub wezmą

Polecane posty

napewno tak będzie :) oświadczysz się tej pięknej damie :) a rok później będziesz ojcem 4 lub 5 małych dzieci z perłowymi, lokami na głowach :) sama słodycz dla Pana Edelgasta

Gość gość
Beruthiel, a dlaczego ty nie chciałaś Edelgasta i uznałaś go za brzydala?

nigdy Edelgasta nie widziałam na oczy, ale na pewno jest przystojny, tylko nieśmiały przez to traci dużo...

Znajomy mi powiedział ostatnio, że wyglądam jak "czeski ogier", nie wiem co miał na myśli...

Gość koza meeee
Beruthiel, ty chyba kiedyś pisałaś, że wyjechałaś do Anglii i cierpisz z powodu problemów emocjonalnych, już ci przeszło?

czeski, bo niewyraźnie mówisz, a ogier, bo pewnie żeś nie był nigdy zaprzęgany przez kobietą, a zawsze chciałeś :P

Kiedy mówię po polsku seplenię polsku seplenię, ale w paru innych językach mam akcent jak native speaker:p

Czasem mi się wydaje że to jedna z moich biologicznych powinności. Czuję, że z PK byłoby na czysto, z woli Bożej. Tak, że na pewno nie męczyłoby mnie potem poczucie winy...:)

Ale Ci kosmate myśli chodzą po głowie;) Parlat temu była. Teraz to nie wiem...:)

Nie wiem, czy jest, wiem, że najprawdopodobniej te parę lat temu (nie tak dawno) była. A skąd? Tajemnica Beruthiel, tajemnica ;)

powiedziała Tobie pewnie :) to na co Ty czekasz? masz skarb, o który warto zabiegać :)