Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie nie mają znajomych?

Polecane posty

Gość gość

Wypisujcie możliwe przyczyny tego stanu :).

Gość onlereczka
Ja nie miałam znajomych. Po liceum przeprowadziłam się do dużego miasta na studia. A kiedy po studiach wróciłam do swojej mieścinki okazało się, że znajomi ze studiów porozjeżdżali się po całym świecie. Ludzi z liceum już nie ma. Ja szukałam pracy i nie miałam znajomych. Teraz mieszkam tutaj już 3 rok ale jeśli nie kontynuujesz nauki to ciężko jest kogoś poznać. Wprawdzie podjęłam pracę ale większość kobiet w moim biurze to panie ok 35-45 lat z dziećmi tak więc nie moja grupa wiekowa.

Gość gość
w dzisiejszych czasach ? gdzie tylko ktos cie potrzebuje aby cos pozyskac? nieee nie potrzebuje takich znajomych :) a obecni ludzie niestety ale w wiekszosci wlasnie sa tacy widza cie ja cos chca ,przypominaja sobie o Tobie jak cos chca, nic bezinteresownie zatem dziekuje nie potrzebuje mam rodzine i jest mi dobrze :)

Gość gość
:)

Gość gość
mam znajomych, nie mam przyjaciół

Gość gość
bo sa aspoleczni lub niesmiali albo wredni, chamscy, wyniosli, zawistni, zazdrosni, egoisci itd...

Gość gość
Nie mam znajomych bo 1.Nie chce mi się,jestem leniwa towarzysko,nie lubię zapraszać i mieć gości i nie lubię odwiedzać ludzi 2.Najlepiej sie czuję sama ze sobą,książka jest moim najlepszym kompanem. 3.Ludzie,których znam to zwykle zapatrzeni w siebie,zazdrośni egoiści, a ja nie lubię udawać,że się dobrze bawię w czyimś towarzystwie 4.Jestem trudna w nawiązywaniu znajomości bo jak ktoś nie przypasuje mi od razu to nie staram się kontynuować i polubić tej osoby 5.Jestem wybredna towarzysko,wymagam inteligencji i trochę dystansu od potencjalnego znajomego a o to teraz trudno 6.Nie odczuwam potrzeby posiadania znajomych.