Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krecona779

wszystko mi zobojetnialo, znudzilo mi sie zycie

Polecane posty

Gość krecona779

nie wiem co sie ze mna ostatnio dzieje, mam wrazenie ze wszystko mi zobojetnialo, odkad znalazlam prace, ktora lubie, nie robie nic ciekawego poza nia, po pracy wracam do domu nawet nie chce mi obejrzec dobrego filmu, wszystko jest mi takie obojetne :( czuje ze potrzebuje duzej zmiany w zyciu, ale nie wiem co to mogloby byc. Czy ktos ma podobnie? Jak udalo wam sie wyjsc z takiego zastoju?

U mnie sprawę załatwił sport, a dokładniej bieganie i pływanie.Poszukaj inspiracji wśród znajomych, rozejrzyj się jak ciekawie można spędzać czas w twoim mieście

Gość gość
Ja mam to samo.. Z tym. Ze mam prace ktorej nie lubie. Brak stabilizacji to zyciowa niepewnosc natomiast podrozowanie po swiecie bez ram czasowych to jest to. Ciezko naprawde jest znalezc prace ktora bedzie pasja...zostaw internet,telefony,po prostu idz , ewentualnie pisz a tak naprawde czuj... Zmeczeni cyberswiatem powracamy do 18 wieku. Eh...

Gość krecona779
odkryłam pasje , czuje się spelniona i wypelniona. mianowicie ustawiam swoje zużyte podpaski bella w dwuszeregu i kijem od mopa je chlostam i polajam krzycząc wyobrażam sobie wtedy wręcz czuje się jak kierowniczka zmiany w szwalni