Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lacuna

kobieta koziorozec jaka odpowiedzcie

Polecane posty

Gość lacuna

jw

Gość gość
jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie:D- takie są.

Gość gość
Jestem kobieta koziorozcem i wpisuje sie idealnie w opis mojego znaku... jestem zimna , trudno mi okazywac uczucia zdystansowana , ale jak juz sie poswiece to skocze nawet w ogien , jestem idealistka, musze osiagnac cel czasem nawet po trupach... kocham pracowac i spelniac sie zawodowo...

Gość gość
kobieta koziorożec to przeciwieństwo mężczyzny koziorozca,te co znam są przemądrzałe,leniwe nielojalne....

Gość gość
te co ja znam są leniwe, egoistyczne, wykorzystują innych (takie niby sierotki ale na swoj sposób cwane), mają słomiany zapał do wszystkiego co sobie zaplanują.

Gość gość
materialistki straszne-po trupach do kasy -reszta jw

Wierzycie w te chaldejskie czary, bando brutalnych, bezmózgich, zbydlęconych ciemniaków? Co takiego tkwi w waszych prymitywnych, obłąkanych umysłach, sprawiając, że nawet "spadająca gwiazda" wydaje wam się wróżbą? :D

Gość gość
moja żona.ciepła dobra troskliwa,matka całemu światu, ale jak jej na odcisk nadepniesz...lepiej żeby nie, to jędza nie z tej ziemi , ale mimo wszystko ma rację okazuje się po czasie,nikomu życia nie psuje jeśli na to nie zasłużył,ale idealistka, wysoko postawiony kodeks moralny i niestety-albo stety pedantka i co gorsze nerwowa, ale to raczej życiowy bagaż się do tego przyczynił, a nie układ gwiazd.