Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karygodne i podejrzane zachowanie wychowawczyni dziecka

Polecane posty

Gość gość

Moje dziecko od jakiegos czasu skarzy sie na wychowawczynie, kobieta wg dziecka czesto krzyczy, uzywa sily wobec dzieci a niektorym daje klapsy.Praktykuje tez proszenie dzieci, by ja masowaly po plecach albo drapaly (bo ona nie dosiega) a bola i swedza ja plecy. Wczoraj mi dziecko plakalo, ze pani raz strzelila mu w ramie za gadanie a nastepnym razem na sile zlapala za przedramie i przycisnela. Postanowilam najpierw zapytac dwoch innych mam, czy dzieci zala sie na pania w taki sam sposob jak moje dziecko. I kobiety potwierdzily to. Zamierzamy popytac innych rodzicow, zebrac sie w grupie i zaprosic wychowawczynie na rozmowe, zalatwic to na razie miedzy nami a nia i zagrozic interwencja u dyrektora. Bo to nadal bedzie slowo dzieci przeciwko jej slowie, bez dowodow smutas.gif A pamietam, ze pani juz na poczatku roku powiedziala, zeby nie wierzyc we wszystko, co dzieciaki mowia, bo dzieci lubia zmyslac.

Gość gość
bo lubia zmyslac

Gość gość
Sugerujesz, ze 4 dzieci knuje przeciwko pani i wymyslaja historyjki w domu, w tym samym czasie? Dzieci nie widuja sie po szkole, nie znamy sie z rodzicami, dzis pierwszy raz rozmawialismy.

Gość gość
Na szczescie u mojego dziecka jest wychowawca mezczyzna. Jakbyscie panie zauwazyly kobiety ostatnimi czasy zrobily sie duzo bardziej agresywniejsze od wiekszosci mezczyzn.

Gość gość
Zalozylam ten temat na cizy i macierznstwie, to dostalaam odzew, ze dzieciom sie nalezy manto w szkole a niektorzy posadzili mnie o prowokacje. Mi jednak nie jest do smiechu, dziecko w szkole jest grzeczne, ale odreagowuje mi w domu. Jak powiedzialm, ze ma powiedziec pani, ze tak nie wolno, ze to boli, to dziecko stwierdzilo, ze do pani nie mozna sie tak odzywac.