Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pirat flapjack

Od seksu

Polecane posty

Ale co ma być "pełne" ? ;) "Zbadane" dla niektórych na tym forum kobiet też ! :D

Czy zaczynając znajomość od seksu można zbudować ciepły związek? claude speed "ze strony faceta mała możliwość" Proszę wyjaśnij?

Claude Speed ma racje tutaj ,jesli facet szuka szybkiego seksu to w tej sytuacji skończy sie jedynie na szybkim seksie.

bo faceci uprawiają seks bez uczuć i te uczucia po seksie zwykle nie przychodzą, taki szybki i łatwy seks

Jestem facetem i szukam dziewczyny. chciałbym wiedzieć czy jak zainicjuje szybki seks to czy będę mógł się dalej się spotykać nie tylko po seks. Prosił bym o wasze doświadczenia

skoro jesteś facetem to w czym problem? kobiety bardziej się angażują, a nawet jeśli zerwiecie, to co stracisz?

Tutaj zgadzam sie z Claude Speed ,wy rzadko łaczycie to z uczuciami.

To że ja też się zazwyczaj angażuje i trochę się boje sytuacji że następnego dnia dostanę informację elektronicznie że nie chcę mnie znać

Gość gość
Ja jestem kobietą, mój najlepszy związek tak się zaczął a później był pełen wsparcia, szacunku, miłości, ale to chyba indywidualne doswiadczenia