Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala 85

zostałam oszukana

Polecane posty

Gość mala 85

W zeszlym tyg zadzwoniono do mnie że dostałam prace. I obiecali ze w tym tyg dokladniej mi wszystko powiedzom. Miałam mić dziś inna rozmowe ale podziekowałam zeby nue tracić czadu czyjegoś i mojego bo byłam już zdecydowana a dziś dostałam tel że znaleźli miedzy vzasie inna jandydatke i mnie dziękuja. A ja zrezygnowałam z możliwiści bo byłam pewna że pracodawca jest poważnym człowiekiem. Jestem wściekła....

Gość mala 85
Czy ktoś był w podobnej sytuacji

Gość mala 85
Niby jak?! Masakra ludzie sa okropni nie rozume jak wogóle można tak postapić

Gość mala 85
To tak jak by dac dziecku lizaka a potem go zabrac... Kurde czemu te życie jest takie popier.. Mam go dosc!

Gość gość
to są właśnie skutki bezrobocia - pracodawcy mają pracowników głeboko w d****h :(

Gość mala 85
Ale oni myślą że są panami i władcami a ludzi traktuja jak smieci nastempnym razem mam nauczke nic nie jest pewne dopuki umowy nie ma się w rece...

Gość gość
dopóki! Widzisz - człowiek najlepiej uczy się na błędach :)

Gość gość
Bez obrazy ale ty robisz byk na byku... co to była za praca? Chyba jakaś fizyczna, bo do biura się nie nadajesz jak ty nawet pisać porządnie nie umiesz. A zresztą teraz nawet debilów biorą do biura jak mają dobre plecy...

Gość mala 85
Pisze na teldlatego tyle byków :-)

Gość gość
Trzeba było iść na tę drugą rozmowę, poznać warunki, nawet gdyby ten pierwszy pracodawca się odezwał, mogłabyś wybrać lepszą propozycję, a tak zostałaś z niczym.

Gość gość
oj widac, ze chyba nigdy roboty nie szukalas lub pierwszy raz sie do tego zabralas. jak sie szuka pracy standardem sa takie zachowania. dopoki nie masz umowy chodzisz na rozmowy i tyle :) pracodawcy sa nie uczciwi, zawsze szukaja najlepszego kandydata do konca, tak samo ludzie poszukujacy pracy, czesto nie przychodza na rozmowy, klamia w cv , tracac tym samym czas pracodawcom. niestety takie sa uroki poszukiwania pracy.

Gość mala 85
Nigdy nie miałam problemu z znalezieniem pracy... W sumie to by był mój 3 pracodawca a poprzednie 2 prace dostałam łatwo.. Ale fakt to było 5lat temu.. Masakra

Gość mala 85
W sumie gdybu nie upadłość mojego obecnego zakładu pewnie nie poznała bym tych "uroków"poszukiwania pracy...