Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ex chce chyba wrocic

Polecane posty

Gość gość

nie jestem z facetem już 5 lat, mieliśmy inne związki, ale teraz on się ciągle odzywa, proponuje spotkanie, śmiechem żartem mówi o wspolnej przyszłości... nie wiem co robić, niby o nim zapomnialam będąc z innym, teraz to wszystko do mnie po prostu wraca, przyjaciolki kazą mi go olać, a serce mowi inaczej, czy warto wracać do byłych?

Gość gość
i wreszcie najważniejsze. czy powinnam ogolić c**ę?

Gość gość
poprosze o normalne odpowiedzi

Gość gość
Pewnie, ze warto, skoro go nadal kochasz i czujesz, ze powod rozstania nie byl jakis dyskwalifikujacy...

Gość gość
ja odradzam.z doswiadczenua

Gość gość
Dlaczego odradzasz? To, że Ty nie wrocilabys do swojego Bylego to nie znaczy, ze to nei ma prawa sie udac. Ja chetnei wrocilbym do swojej bylej dziewczyny, ale ona nie chce. Jest z kims po prostu teraz.

Gość gość
Jeśli chodzi o rozstanie, to on mnie zostawił te 5 lat temu, w sumie tak jakoś wyszło, boję się, że po prostu znów się tak zachowa...

Gość gość
A moze zrozumial teraz, ze naprawde Cie kocha... Docenil Twoja milosc...

Gość gość
No może i tak, ale jednak sam mnie zostawił, a też mowil, ze kocha, nie wiem czy sie w to pakować :(

Gość gość
żadna go nie chce bo się na nim poznały?:) , dlaczego cię wtedy zostawił? ja bym go juz nie chciała.

Gość gość
,,docenil twoja milisc'' hahaha a,aa to dobre:-):-):-) dziewczyno...skoro raz Cie zostawil to zrobi to i drugi raz,nie badz naiwna!!! nie zbudujesz z nim szczescia.A ten obecny Twoj chlopak jest ok?nie zalezy Ci na nim??wiesz,ze mocno bys go zranila

Gość gość
,,docenil twoja milisc'' hahaha a,aa to dobre:-):-):-) dziewczyno...skoro raz Cie zostawil to zrobi to i drugi raz,nie badz naiwna!!! nie zbudujesz z nim szczescia.A ten obecny Twoj chlopak jest ok?nie zalezy Ci na nim??wiesz,ze mocno bys go zranila

Gość gość
on nie ma gdzie zamoczyc, a ty miej sie na uwadze :P

Gość gość
chce zakisić ogóra

Gość gość
Ja bym wróciła ale nie spała bym z nim tak odrazu tylko teraz go przytrzymało dość długo i wtedy zobaczysz czynaprawde cie kocha.

Gość gość
Jesteście oboje wolni??

Gość gość
tak, jesteśmy wolni. zostawił swoją dziewczynę jakieś 2-3 miesiące temu, bo stwierdził, że coś do mnie czuje i chciał być wobec niej fair... No przecież bym sie z nim nie przespala, w ogole to myślę nad tym, bo wiem że nie wchodzi sie 2 raz do tej samej rzeki... On mi wprost nie powiedzial, że chce wrocic, ale pisze codziennie, chce się spotkać, ja trzymam dystans bo jednak te pare lat temu gdy mnie zostawil skrzywdzil mnie bo to bylo z dnia na dzien, bez zadnego powodu... i bardzo wtedy cierpiałam

Gość gość
ale gdy piszemy to ciągle tylko tekst w stylu, że to ja będę jego zona, ze uczucie do mnie odzyło, że mysli o mnie często, wiec podejrzewam, że chce wrocic, namawia mnie na spotkanie, ale ja zanim sie z nim spotkam chce w ogole wiedzieć, czy jest sens...

Gość gość
jak nie wrócisz to będziesz bardziej żałować niż jak wrócisz i wam się nie uda

Gość gość
no wlaśnie nie wiem, bo jeśli wrócę, znów poświecę mu parę lat życia, a on mnie znów zrani? czy ktoś wrocil do ex i było dobrze?