Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pobita przez męża

Polecane posty

Gość gość

Witam.bardzo prosze o pomoc...dwie godz temu pijany maz mnie pobil mam zadrapanie, spuchniete i narazie czerwona plame pod okiem, sine odbicia palcow na rekach tzn ramionach dalej bil po glowie wiec tam siniakow nie ma i pytanie czy takie dowody wystarcza do wykonania obdukcji i czy lekarz rodzinny wystawi mi ja w razie czego? Nie mam juz sil :(

Gość mala 85
Oczywiście że lekarz wystawi a mam pyt gdzie teraz jest maz

Gość gość
wyskoczył przez okno

Gość gość
siedzi w wannie i śmierdzi :( po tym jak mi przyłożył wlazł do wanny, załatwil się i wysmarował się cały kupą :o

Gość mala 85
Wisze ze ktoś sobie żarty stroi.. Ale gdyby był w domu to warto wezwać policje żeby założyć niebieska karte. I oczywiście żeby gi zabrali na izbe..

Gość gość
teraz śpi ale nie wiem co mam dalej robić, siedze i rycze. Już nie mam siły dalej żyć :(

Gość gość
Bardzo Ci współczuję :( Masz rodzinę? Wyprowadź się od niego. Zrób to teraz!

Gość mala 85
Wiesz co masz robić już o tym piszesz .. A jeśli potrzbujesz pomocy zgłoś sie do poradni leczania uzależnień i współuzależmiń. Dasz rade wyjdziesz z tego tylko musisz zawalczć o siebie.

Gość Marzena 27
Jeżeli twój mąz sra ci do ryja to wiedz że coś się dzieje :classic_cool:

Gość gość
rodzinny nic ci nie wystawi , musisz iść na obdukcję do lekarza z uprawnieniami sądowymi {cos w tym stylu}, inaczej w sądzie jej nie uznają .

Gość TwojaLola
Przeżyłam takie coś w bardzo młodym wieku mialam 18 lat, bił mnie przez 3 lata. Niebieskie karty w d... sobie mozna wsadzić, policja Ci nie pomoże, a obdukcja to na pogotowie leć. Kochana jak masz możliwość uciekaj:) Powodzenia :)

Gość gość
zadzwon na pogotowie, lekarz wystawi ci obdukcje, ja tez mialam obdukcje z pogotowia a mialam tylko siniaka małego na czole.Od razu popros zeby go wzieli na wytrzezwiałke, albo zadzwon na policje przy nich

Gość gość
Marzena 27 10/10 :classic_cool:

Gość gość
Nie zadzwoni i nie zgłosi tego nigdzie... to pewne. Pewnie nie pierwszy raz oberwała, a topik założyła żeby się wyżalić, o ile to nie prowokacja,komuś się nudzi.

Gość gość
:classic_cool:

Gość gość
widze ze p*****w tu nie brakuje!!!!! moze faktycznie dziewczyna szuka pomocy,,,,, przykro mi kiedy to czytam-tez to przeszłam

Gość gość
Idz na pogotowie zrob obdukcje i zdzwon na policje.

Gość gość
Ale jak można dawać się bić 3 lata? Jak za mąż wyjść za kogoś kto potrafi podnieść rękę? Zawsze prowokowałam każdego faceta żeby sprawdzić czy jest zdolny do tego. Jednemu obiłam ryj bo okazał się zdolny. Drugiego obiłam kijem i próbowałam nabić na widły bo również próbował mnie szarpać... Ale to był pierwszy i ostatni raz jak podnieśli na mnie rękę. Takich rzeczy się nie wybacza- matka mnie tego uczyłam jak jeszcze pieluchę nosiłam Zawsze powtarzała: jak mężczyzna podniesie na ciebie rękę - musisz go zostawić! bezwzględnie i na zawsze!

Gość gość
moją durną matkę jej mąż tłukł - nie nazywam tego s****wa ojczymem, bo nie zasługuje - nawet jak była w ciąży z ich dzieckiem, to rękę jej złamał, obita twarz, siniaki,to była norma, nawet idioci cieli się po szyi żyletką, potem w plastrach łazili...i mnóstwo innych chorych rzeczy...i co zrobiła ta moja "matka" kretynka...wyrzekła się rodziny, swoich dzieci i cieszy się dalej życiem z "mężem", tyle, że c****j chyba za słaby już jest - zawał miał, ale cholera odratowali gnoja, nawet takiej łajzie rozrusznik wstawili - i już chyba jej nie leje. Idiotka zaślepiona nie wiem czym do takiego s****wa.