Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pośrodku niczego...

Polecane posty

Masz rację! Tak to jest gdy fantazja wyprzedza rzeczywistość :O Ale proszę mnie nie ogłuszać jak na obrazku, lubię być świadoma i brać czynny udział w kacie

Nie, nie może być zbyt łatwo. Będę walczyła i wierzgała :P Może to Ciebie uda mi się sprowadzić do parteru :P

Gość Doktor P niezalogowany
Coś nie na długo starczyło tego "ogarnięcia" 😡 Cały czas na kolanach? nieeee.... monotonia nie jest na tym etapie pożądana :classic_cool:

Gość lubiękiedy mnie nie wylogowuje
Monotonia to nigdy nie jest pożądana... Wiesz co, uwiedź mnie :classic_cool:

Ech, gdybym tylko wiedział, jak i czym.... :classic_cool:

Kombinuj chłopaku nim Twa pałka przywiędnie, uśmiechaj się błogo jeśli chcesz mnie popchnąć mnogo :classic_cool: Wiem, ze się nie rymuję ale co tam ;)

E tam popchnąć... wolałbym spenetrować dogłębnie i mnogo Twą duszę :classic_cool:

Porwał mnie do wora duży zły pan :( i kazał papierki przekładać. Widział ktoś żeby króliczki małymi łapkami przekładały kolejne stronice? Dobrze, że oczka w porządku bo królik w okularach to już szczyt jest :D Za to w nagrodę od poniedziałku będę się wylegiwała :classic_cool: Się cholera jasna wysłać nie chce :(

Nie w kłodę! Never ever :P Zwyczajnie będę miała papierowstręt Będę kicała po lesie, podziwiała widoki, gotowała to na co w dzień pracy nie mam czasu, wysypiała się :) Nocami marzyła o króliczym Adonisie bez wyrzutów sumienia, że mi się kolor oczu na białokróliczy zmieni z niewyspania ;) ładny plan? Mi się podoba :)

Mi też się "widzi". Wyspane i zrelaksowane króliczki bywają bardziej ufne, co zwiększa szansę myśliwego żeby złapać za ogonek, czy co tam akurat się nawinie pod rękę :classic_cool:

Bry! Myślisz, że się samo nawinie? :D Może jeszcze samo się nadzieje na dzidę? W sumie, jest szansa hehe. Jak świeci słonce to bardziej mi się chce... kurde trzeba sprawdzić czy udowodniono związek między tymi dwiema rzeczami. Jeśli nie jest szansa na nobla :D ;)

Że jak świeci słońce, to ludziom chce się seksu? nie jestem pewien... nocami też się chce, latem, tak samo jak zimą :D Dzień dobry 🌻👄

Możliwe :D ale to chyba chodzi o hormony :) i o to, że można się bzykać na świeżym powietrzu bez ryzyka odmrożenia niezwykle ważnych narządów :P Z ciekawości, wolicie rano czy wieczorem? :D A może zawsze?

Trudno mi się ustosunkować, bo od niepamiętnych czasów jestem ograniczony niemal wyłącznie do późnych godzin nocnych, i to nie jest wcale dobre bo czasem senność bierze górę nad libido :P Oczywiście ze względów fizjologicznych, rano temat niemalże "sam się narzuca" ale realizacja bywa trudna :classic_cool:

Ten temat się nie może narzucać :P on jest zawsze mile widziany :D przynajmniej przeze mnie hehe. Ale zdecydowanie wolę wieczorem lub w dzień. Wybór sen czy seks jest jak niewiarygodnie trudny i rodzi frustracje. Jedno i drugie kusi ogromnie. Dlaczego ja tak kocham spać? :( Życie byłoby łatwiejsze gdyby noce były gorące, bezsenne ;)

Nie, bosanowa to się do miziania nadaje ;) Ja preferuję w zależności od nastroju albo jakieś zmysłowe dźwięki z motywem saksofonu w tle gdy grą wstępną jest masaż całego ciała (och lubię to :classic_cool:) albo (jak na ostro) bardziej rockowo i rytmicznie. W każdym razie muzyka jest ważna. I zapach.

Hmm właśnie mnie zawstydziłeś. Nie mam pojęcia jak pachnie tatarak. Mięta jest seksi :) Podobnie świeżo koszona trawa, kawa, wanilia, truskawki, sosnowe igły, siano... kurde wszytko jakieś takie erotyczne :D

Przepraszam, nie spodziewałem się że jesteś taka wstydliwa ;-) Chociaż... to nawet dobrze wyszło, rumieńce na policzkach są sexy ...

Oj zdziwiłbyś się ;) Ja nie wiedziałam, że mam dopóki ktoś się nim nie zachwycił :) W sytuacji orgazmicznej wszytko jest takie piękne :D Jednak zdecydowanie bardziej kręci mnie etap uwodzenia. Ukradkowych spojrzeć, przypadkowego dotyku, uśmiechów i tego ciepła bijącego od drugiej osoby. Pożądanie ma ciekawy zapach.

W Twojej wyliczance zabrakło jeszcze zmysłowego mruczenia, i mielibyśmy zaangażowane wszystkie zmysły.