Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pośrodku niczego...

Polecane posty

Nie wszystkie ale ja na pewno. Króliki mają długie słuchy, pewnie dlatego Światło zawsze można zgasić, barwę głosu trudniej zmienić :)

Na zajęciach z pi aru nam mówiono, że jak się pochyli samą głowę (dociskając brodą krtań), to głos będzie niższy i to zwiększy naszą atrakcyjność dla odbiorcy(-ów) przekazu

I że tak z dociśniętą do krtani głową mówisz "a teraz się dla mnie wypnij :classic_cool:"? Szyja Cię nie boli? :D

Ten trick jest zalecany raczej przy rozmowach telefonicznych, ewentualnie w przypadku wystąpień publicznych (referowanie tematu na naradzie, konferencji etc.) Jak chcę żeby kobieta wypięła się dla mnie, używam innych metod perswazji :classic_cool:

Oczywiście, dużo zależy od nastawienia partnerki i jej gotowości do współpracy. Czasem słowa są niepotrzebne, ewentualnie ograniczone do krótkiego komunikatu... a czasem trzeba wydać polecenie głosem zawierającym ukryte groźby, i dodatkowo użyć środków przymusu, np. mocny chwyt za włosy, klaps w tyłek itp. :classic_cool:

Lubie się rozumieć bez słów. Lubię urozmaicony seks, lubię zabawy w łóżku i poza nim.

Gość oksymoron
tylko posrodku ciszy uslyszysz siebie wiec wystaw za drzwi wszystkie dzwieki

oksymoron, może właśnie dlatego tak wielu ludzi nie znosi ciszy... i luster... x Moja miłość do miłości jest wielka i wzajemna :D to fakt .

Gość gość A
Zgadzam się z tobą Lubię kiedy!! Sex trzeba urozmaicać by nie stracił na przyjemności. Mój facet naprawdę wie co sprawia mi przyjemność i nie boi się nowości. Czy też użyć różnych akcesorii erotycznych czy zabawek.

Dziękuję, Twój jest taki mentorski :D x Nuda w seksie zabija wszytko i uczucie i sam seks.

Gość Doktor P bez logowania
no bo z tą kafeterią idzie osiwieć... znowu nie dają mi pisać z niebieskiego nicka, nieuki! 😭

Gość gość
próbowałem zalogować się "csrf token: CSRF attack detected." ktoś wie co to jest?

Gość BrudnyBrutal
oj dzieki Doktore😘

Dzień dobry :) Czuję się jak na Saharze. Nie dość, że gorąco to jeszcze żywej duszy nie widać. Jak tam opalenizna Panie, Panowie?

Gość gość
jestem miło Cię czytać..

Gość gość
jesteś lubiękiedy?

Gość gość
Lubiękiedy fajny avatar. To twoje usta czy z neta?

Gość gość
Esemu zaloguj się i wyluzuj :classic_cool: