Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pirat flapjack

sms

Polecane posty

Gość pirat flapjack

poznałem dziewczynę w empiku. rozmawiamy z półtora godzin. Dwa dni później zadzwoniłem nie odebrała to wydałem sms też nie odpowiedziała. Czy powinienem coś robić dalej

Jeśli dała Ci nr telefonu...spróbuj delikatnie i kulturalnie. Jeśli numer zdobyłeś inaczej...zrób to samo. Wszystko zależy od tego jaki masz w tym cel i jak to robisz.

Dała mi numer i sama sobie wpisała. Nie wiem co teraz zrobic pobardzo mi sie podoba lecz tez nie chce byc nachalny

Gość wszyscy goście ale nie ja
Moim zdaniem zrobiłeś wszystko co trzeba. Wziałeś numer, zadzwoniłeś, a nawet napisałeś smsa. Nic już więcej nie rób. Trudno.

moim zdaniem olanie. Dobre wychowanie nakazuje oddzwonić, jak się nie odebrało, lub odpisać, jak sie dostało smsa.

kobietą. Jezeli tera jeszcze zadzwonisz, lub ponownie napiszesz, będziesz uchodził za desperata

Ale jest szansa, że jak sie wycofasz, to ona pożałuje i sie odezwie

Gość gość
dokladnie. wszystko juz zrobiles. zajmij sie czyms innym.

Jeżeli zmieni zdanie, ma Twój numer. Nie dzwoń.

Gość gość
Autorze lepiej będzie,gdy pokażesz się ponownie w empiku.

Tez to miałam napisać :)

Gość gość
Wyczuje sytuację,czy dziewczyna ucieszy się na jego widok,czy wręcz przeciwnie.Rozmowa w realu ma zupełnie inny wymiar,sms-y,komunikatory itp.wbrew pozorom utrudniają relacje.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] pirat flapjack ona tam nie pracuje. Zaczepię kogoś innego oczko.gif x A to szkoda,byłoby łatwiej:).

No ale żeby sie nie okazało, że jesteś takim empikowym podrywaczem, a żadna Cię nie chce. Faceci którzy podrywają wszystko co się rusza, nie mają powodzenia u kobiet. One się z tego śmieją. Odczekaj trochę.

też bym się nie zastanawiał lecz raczej już jej nie spotkam. W sumie jestem napalony bardzo mi się podobało jak się uśmiechała nie unikała mojego wzroku wciąż poprawiając włosy. Miałem ochotę ją przytulić dotykać i całować lecz się powstrzymałem że nie wypada. trochę z niej zjechała energia pod jej autem powiedziałem że bardzo mi się podoba odżyła nabrała energii i wymieniliśmy się numerami

Gość gość
pirat flapjack też bym się nie zastanawiał lecz raczej już jej nie spotkam. W sumie jestem napalony bardzo mi się podobało jak się uśmiechała nie unikała mojego wzroku wciąż poprawiając włosy. Miałem ochotę ją przytulić dotykać i całować lecz się powstrzymałem że nie wypada. trochę z niej zjechała energia pod jej autem powiedziałem że bardzo mi się podoba odżyła nabrała energii i wymieniliśmy się numerami Niezbadane życie jest bezwartościowe Odpowiedz na ten temat » x Dwa dni później odezwałeś się do niej,myślę że za wcześnie.Spróbuj po tygodniu,jeśli nie odpisze odpuść.

Gość gość
Powodzenia:).