Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jechać czy nie jechać? pewien chłopak mnie zaprosił do siebie

Polecane posty

Gość gość

otóż - znamy się kilka miesięcy, a zaczęliśmy się spotykać tydzień temu, nie jesteśmy już dziećmi, studiujemy na studiach drugiego stopnia, zdarzyło nam się całować (wprawdzie po pijanemu) i spędziliśmy razem noc, tylko spaliśmy...a teraz zaprosił mnie do siebie, zgodziłam się, a teraz mam obawy, wprawdzie mieszka z rodzicami ale oni mogą wyjść a on może mnie zg*****ć :O tzn lubię go, ale nie chciałabym z nim spółkować na tym etapie

i nie miałabyś oporów sypiać z nim wiedząc ,zę za śćiana śa jego rodzice ?

Gość gość
jedz..pozniej bedziesz zalowac jak nie pojedziesz...a spolkowac nie musisz skoro nie chcesz

Gość gość
chyba nie zrozumiałaś alium - napisałam,że boję się jechać, nie mam zamiaru z nim sypiać, [pociesza mnie myśl, że bedą jego rodzice i on sie nie odważy do mnie dobrać, ale kto wie, moze ne bede ryzykować i odwołam, z drugiej strony, on mi sie podoba, wczesniej wzdychalam do niego ze wzgledu na jego wyglad a po 2 spotkaniach...rozmowy... okazało się,że mamy tyle wspólnego, jest mi jakoś bardzo bliski

bzdury . to co piszesz to tylko kłamstwa w które sama chcesz uwierzyć , żeby nie bylo ,że jesteś ...zdesperowana - tak to nazwijmy . Nie myślisz o sypianiu z nim ? to znaczy ,ze pojedziesz w bawełnianych majciochach i bezkształtnym biustonoszu ? :) nie musisz odpowiadać :)

Gość gość
pojadę w bawełnianych, bo innych nie noszę :) a stanik seksowny, bo tylko takie mam :) myślę o spaniu z nim - przytulanie wchodzi w grę nic więcej, ale skoro dla was noc chłopak i dziewczyna = seks to nie pojadę

Gość gość
nie chcę żebyście myśleli o mnie jak o jakiejś dziwce

jak dla mnie - możesz jechać nawet na miesiąc :) i sypiać z nim od pierwszych 5 minut :) nie moja sprawa . ael pomyśl sobie co to za związek co zaczyna sie od sypiania ze sobą ?

Gość kocilla
jedź...

Gość gość
allium, ja nie chcę zaczynać związku od sypiania, dlatego się tutaj pytam, bo początkowo tylko mnie pociągał fizycznie, ale gdy już się poznaliśmy bliżej... wtedy stwierdziłam,że zależy mi na nim i nie chcę tego popsuć, zrozum jednak, że jak ktoś kogoś lubi to chce być blisko (nie tylko seks)

ja to rozumiem :) ale czy on to rozumie ? albo jego rodzice ? Ja wiem ,ze teraz nikogo nie obchodzi zdanie rodziców ale jako kto tam pojedziesz ? nie martwi cie oc oni o tobie pomyślą ? inie pisz mi ,ze jesteście dorośli bo nie jesteście . Bo jakbyście byli to twój " chłopak " nie zapraszałby cie pod dach swoich rodziców ale gdziekolwiek indziej . Ponadto bycie blisko z kimś kto nam sie podoba ma masę innych możliwości - nie tylko podchody w nocy w mieszkaniu obcych ludzi .

Gość gość
Jedź, jedź... Tylko to się i tak seksem skończy i za tydzień założysz temat że facet Cię wykorzystał i olał jak w 90% takich przypadków. Tylko zabezpiecz, się chociaż bo jeszcze gorzej by było gdybyś za miesiąc założyła temat o nieplanowanej ciąży.. Taa... Ironia... Daj spokój. Weź się na wstrzymanie i najpierw ogarnij czego facet naprawdę od Ciebie oczekuje, a już sporo będziesz wiedzieć po odwołaniu tej wizyty, czy zrozumie czy od razu odpuści.

Gość gość
ale będzie dymanko, no i dobrze cipkę trzeba używać bo zardzewieje

Gość gość
Swoją drogą studiowanie nie czyni człowieka dorosłym w pełnym tego słowa znaczeniu, właśnie w tym czasie zwykle najwięcej głupot człowiek robi. Ot, autorka jest idealnym przykładem :)

Gość gość
kafeterianie zrobia wszystko zebys byla stara panna, oni i one nie maja szansy na co ty, sluchaj ich a daleko zajedziesz

Gość gość
up