Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu nie ma dziewic po 20stce?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tak?

Gość ja jestem dziewica
jest duzo dziewic, ale ty jak wszyscy faceci mowisz o tych laskach z dyski jakie poznajesz i z jakimi sie zadajesz, duzo kobiet dochodzi do 30stki i nadal sa dziewicami, ale sa to takie kobiety, ktorymi nikt sie nie interesuje, albo nie sa rozrywkowe, bo niesmiale, a wy sie tylko szalonymi pieknosciami interesujecie sie i dziwicie sie czemu one nie sa dziewicami skoro 100 samcow na nie leci wiec czemu maja nie korzystac, a dziewicami sa kobiety brzydsze badz przecietne, a nie pieknosci, ktore nie maja i nie mieli partnerow i ktore wierza jeszcze w milosc i czekaja na odpowwiedniego partnera i seks po slubie np. ja mam 27 i jestem dziewica niechciana przez facetow i mam kolezanki w wieku 19-29, tez dziewice, ale przeciez wy nie o nas mowicie, nawet nie dopuszczacie na mysl, ze sa tez inne kobiety, ktore sa uczuciowe, maja dobre serce, chcialyby byc kochane i moc kochac, szanuja siebie i innych, chcialyby miec dzieci, dom, meza, sa wierne, oddane, mile, dobre. tylko co z tego skoro wy wolicie ksiezniczki umalowane i kuso ubrane, sfochane ktore was wymieniaja jak rekawiczki

Gość gość
Nie ma niczego gorszego niz sfrustrowana dziewica

Gość gość
Ta jasne? Nie wiem gdzie?

Gość gość
A problemy dziewic są takie bo koleżanki mają ze sobą to ja też musze mieć?

Gość zgadzam sie z powyzszym
dokladnie tak, dziewica jest na ostatnim miejscu wsrod kandydatek na partnerke, faceci wola nastki, prostytutki, mezatki, niewierne, puszczalskie, idiotki, zolzy, blachary, tapeciary, pudernice, malolaty, k*****, ale nigdy nie dziewice sfrustrowane:D

Gość zgadzam sie z powyzszym
claude speed taaa od razu ładne to puszczalskie, ach te dziewice. x taaa od razu brzydale to porzadni, ach te prawiki

Gość pomysl zanim napiszesz
taaa od razu ładne to puszczalskie, ach te dziewice . nie od razu, ale ladne maja duze branie, wiec maja wieksze szanse na rozdziewiczenie i uleganie pokusom nie tylko przez chwile, ale wiele lat swojego zycia, nawet nie musza byc towarzyskie bo faceci i tak je podrywaja w kazdej sytuacji i miejscu, a brzydkimi sie faceci nie interesuja nawet, wiec siedza w domu i nie puszczaja sie, logiczne jak lato po wiosnie

taaa od razu brzydale to porzadni, ach te prawiki x zgadzam się z tym ... ps ja ani brzydal ani porządny, więc dziewico, nie zabolało mnie

Gość gość

Gość gość
Dziewice są super ja chce mieć taką żonę :)

Gość gość
Nie wiem gdzie są 30letnie dziewice? Chyba nie w tych czasach

Perłowa Królewna się zbliża do trzydziestki i podejrzewam ją o dziewictwo . . .

Gość gość
znam 50latkę,i to całkiem spoko wygląda nie poznała tego "kogoś" a jest bardzo wierząca,więc ,,

Gość TV a życie to 2 różne światy
Jak to nie ma? Niby skąd to możesz wiedzieć? z MTV? :D im to właśnie o to chodzi, by każdy facet myślał, że już nie ma dziewic i by chciał takie, co potrafią głównie golizną zdobywać :) Nie dajcie się omamić, to tylko TV, złudzenie, papka, którą chcą nas karmić. Pytanie czy my chcemy ją bezkrytycznie jeść? Ja znam sporo dziewic, ale one tego nie mają na czole wypisanego. Są to atrakcyjne dziewczyny wbrew stereotypom :) v Przyznam że jestem dziewicą i mam (aż) 29 lat :) Okazji by to zmienić miałam wiele, mimo, że byłam bardzo niepewna siebie i nieśmiała. Miałam zawsze jakieś grono kumpli, którym się podobałam. Zdarzało się, że rywalizowali ze sobą, choć nic żadnemu nie obiecywałam. v Po prostu trudno mi było wtedy komuś zaufać i też od zawsze miałam postanowienie, że intymne chwile będę dzielić tylko z przyszłym mężem :) Nie chciałam też mieć porównań, wspomnień z innym. Nie potrafiłabym tego zrobić dla zabawy, dla pustej przyjemności, bez prawdziwej miłości. Po prostu tak mam, zasady i wiarę. Nie wstydzę się tego, ani nie obnoszę się z tym, bo najważniejsze jest to, że żyję w zgodzie ze sobą :)

Gość gość
dziewica? błeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! komu by się chciało babrać w krwi i uczyć wszystkiego? lepiej rooooochac już gotowe

Gość gość
są . Może szukasz tam gdzie nie trzeba.

Gość gość
Ja na studiach mieszkałam z 2 dziewicami. Dalej są nimi. Obie mają 25 lat. Całkiem fajne dziewczyny :), umieją się bawić, śliczne jak laleczki może nie są, ale są całkiem ładne.

Gość TV a życie to 2 różne światy
Tak, nadal mam takie same poglądy :) Inaczej sama bym się ze sobą źle czuła :) Nie planowałam nawet związku tym bardziej po wielu rozczarowaniach "męskimi" charakterami, zwątpiłam w porządnych facetów i miłość. Miałam już w planach być samą do końca życia, pracę w sierocińcu, niż związek z kimś o poglądach chorągiewki. v Ale Opatrzność mnie zaskoczyła, gdy najmniej się tego spodziewałam, bo poznałam dobrego człowieka z mocnym kręgosłupem moralnym, doceniamy się wzajemnie i planujemy ślub (nadal jestem tym zaskoczona) :) Poznałam go niedługo przez ciężką chorobą i śmiercią mamy. Jak mało kto, bardzo mnie wspierał. To jest dla mnie właśnie męskość - nie uciekanie przed problemami jak dzieci. v Jaki z tego wszystkiego wyciągnęłam wniosek? Że naprawdę warto żyć w zgodzie ze sobą, swoim sumieniem nawet idąc pod prąd lansowanej mody :)

Gość gość
Jasne, że są :) a gdzie Ty szukasz?

Gość gość
Kobiety dużo szybciej uprawiają seks

Gość andkaa
Jeszcze w 2013 była co najmniej jedna, której byłam pewna, ale już nie ma :P

Gość AndromedaA
Są , znam całe mnóstwo i to ładnych dziewczyn tyle,że nieśmiałych nieco :)

Gość gość
Są, im starsze tym mniej :) ale są.