Gość romantyk555555 Napisano Maj 22, 2014 Jestem z moją dziewczyną od roku, jest nam bardzo dobrze razem. Przez rok bycia razem przeżyliśmy naprawdę wiele :) Nie myślimy jeszcze o ślubie bo na to o wiele za wcześniej, ale moja dziewczyna obawia się że ją zostawię :( Ufa mi, kocha mnie, czuję że jej na mnie zależy. Kiedy przychodzi gorszy dzień, kiedy zdarzy się jej płakać zawsze mówi coś w stylu "proszę nie zostawiaj mnie", "chcę być z Tobą do końca"... Ja jestem typem romantyka, ciągle zapewniam ją o miłości, troszczę się o nią, dbam, mówię komplementy, piszę słodkie wierszyki... staram się jak tylko mogę aby była szczęśliwa bo to właśnie jej szczęście sprawia że ja jestem szczęśliwy :) Ja już wiem że to ona jest tą jedyną, razem przeżyliśmy swój pierwszy raz, mogę jej o wszystkim powiedzieć, chcę aby była najszczęśliwszą dziewczyną na świecie :) Jesteśmy młodzi, mamy po 20 lat Co mam zarobić aby dać jej świadectwo iż jej nie zostawię? może zaręczyny? Proszę, pomóżcie... w szczególności liczę tutaj na konkretne wypowiedzi kobiet które mi doradzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach