Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość romantyk555555

dziewczyna boi się że ją zostawię

Polecane posty

Gość romantyk555555

Jestem z moją dziewczyną od roku, jest nam bardzo dobrze razem. Przez rok bycia razem przeżyliśmy naprawdę wiele :) Nie myślimy jeszcze o ślubie bo na to o wiele za wcześniej, ale moja dziewczyna obawia się że ją zostawię :( Ufa mi, kocha mnie, czuję że jej na mnie zależy. Kiedy przychodzi gorszy dzień, kiedy zdarzy się jej płakać zawsze mówi coś w stylu "proszę nie zostawiaj mnie", "chcę być z Tobą do końca"... Ja jestem typem romantyka, ciągle zapewniam ją o miłości, troszczę się o nią, dbam, mówię komplementy, piszę słodkie wierszyki... staram się jak tylko mogę aby była szczęśliwa bo to właśnie jej szczęście sprawia że ja jestem szczęśliwy :) Ja już wiem że to ona jest tą jedyną, razem przeżyliśmy swój pierwszy raz, mogę jej o wszystkim powiedzieć, chcę aby była najszczęśliwszą dziewczyną na świecie :) Jesteśmy młodzi, mamy po 20 lat Co mam zarobić aby dać jej świadectwo iż jej nie zostawię? może zaręczyny? Proszę, pomóżcie... w szczególności liczę tutaj na konkretne wypowiedzi kobiet które mi doradzą.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować