Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie moge zrzucic boczkow i brzucha

Polecane posty

Gość gość

jestem szczupla. ale mam boczki i duzy brzuch. ciwcze ,duzo sie ruszam a ja nie moge zgubic brzucha.

Gość gość
Dieta, kochana dieta i nic wiecej. Chocbys zrobila 1000 brzuszkow to ci kompletnie nic nie da, mozesz wyrobic miesnie, ale caly pic polega na tym zeby najpierw pozbyc sie tego tluszczu. Ja teorie mam obcykana, zdecydowanie gorzej z praktyka;)

Gość gość
Weglowodany do 15!!!!!! Chlebek na kolacje to zbrodnia, wszystko sie elegancko odklada na brzuchu......

Gość gość
Cwiczenia z Tiffany na boczki polecam. Na pocztku wydaje sie ze to takie machanie pupa. Ale na drugi dzien takie zakwasy ze myslalam ze mam zapalenie nerek :-) efekty juz po kilku razach widac.

Gość gość
To może źle ćwiczysz..Dobierz odpowiednie ćwiczenia, a na pewno zgubisz..no i oczywiście racjonalne odżywianie

Gość mniaaam
Ja cwiczylam boczki Tiffany co 2 dzień po 20 minut i skakalam na skakance przez miesiąc i nie było widocznych efektów na boczkach a z innych części ciała schudlam dzięki skakance więc myślę że kobiety przeceniaja te ćwiczenia Tiffany

Gość gość
no ale to znaczy, że jesteś tzw "jabłkiem" odkłada Ci się wszystko na brzuchu i boczkach, nic na udach i pupie, musisz robić specjalne cwiczenia na brzuch i boczki

Gość gość
Ale to nie wystarczy co drugi dzien robic tylko tego cwiczenia z Tiffany. Ja robilam to plus cwiczenia z mel b- abs, brzuch i posladki. W miare mozliwosci codziennie lub co 2 dni.Efekty byly zauwazalne nawet przez osoby ktore nie wiedzialy ze cwicze.

Gość gość
Hormony, tutaj poczytaj: www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=20&t=22039

Gość gość
jestem dosc szupla waze ok.55kg przy wzroscie 175cm. od cwiczen mam super tylek i nogi ale brzuch nic sie nie zmienia.

Gość gość
"musisz robić specjalne cwiczenia na brzuch i boczki" a niby jakie? to, że pomachasz 100000 razy jednym palcem nie spowoduje, że ten palec schudnie, tłuszcz nie spala się miejscowo;

Gość mniaaam
No ja pisałam że nie robiłam tylko tego, cwiczylam też na skakance a to jest chyba na wszystko a dodatkiem były właśnie te ćwiczenia Tiffany. Ale to nie o mnie powinniśmy pisać bo nie jestem autorką