Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie jakieś

Polecane posty

Gość gość

przypadki że ktoś dostał szału po jakieś dramatycznej wiadomości? Ja słyszałam o kobiecie, dziecko jej zmarło w domu, jakiś wypadek był a matka była wtedy w pracy. Jak się dowiedziała to w napadzie szału powybijała wszystkie okna w pomieszczeniu w którym była.

Gość gość
tak znam z autopsji , kiedy lekarz mojego syna lekko oznajmił ,tak jakby mówił " to katar" że mały ma raka mózgu. Nieco się dziecięcy szpital na prokocimiu zdemolował.

Gość gość
chora reakcja, syn ma raka mózgu, a ta mści się za to, że jej ego zostało obrażone, wiadomo, że stres usprawiedliwia, ale to nie jest powód do dumy..

Gość gość
ja nie znam osobiście więc nie wiem czy to prawda, ale podobno jak facet dowiedział się o śmiertelnym wypadku swojej żony to posiwiał w ciągu 15 minut. Kobieta myła okna i wypadła z okna :(

Gość gość
to nie jest powód do dumy ,dzis mi za to wstyd , to reakcja wstrząsowa rozumiesz ? obejrzał cd z badania i mówi z uśmiechem " no to będzie glejak " ja go pytam czyli ? a on " czyli nowotwór mózgu" ,bułka z masłem nie? subtelniej się nie dało,do tego jego rozdzwoniona komórka i ten śnieżnobiały uśmiech.

Gość gość
............