Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skróciłam mocno włosy Mężczyźni stracili mną zainteresowanie Dziwne...

Polecane posty

Gość gość

Uwazam ze bardzo dobrze mi w krotkich włosach. Mam całkiem ładne i zdrowe włosy ale zdecydowalam sie na obciecie zeby dodac sobie lekkosci. Jestem zadowolona jednak widze, ze faceci mnie tak nie podrywaja jak kiedys. Nie twierdze ze zaluje, bo typy ktore do mnie zarywaly przewaznie nie byli kims godnym uwagi ale jednak nie da sie ukryc ze stracilam powodzenie:P P.S. serio nigdy nie mialam fajniejszej fryzury niz teraz!!!:)

Gość gość
skrócenie włosów to jest właśnie dobra metoda na "przesiew", chociaż tylko dla pięknych kobiet, które nie zaczną po zabiegu wyglądać chłopczęco

Gość Escobar997
taka o, zawsze ją będę mieć przed oczyma, kiedy usłyszę o kobiecie z krótkimi włosami: https://www.google.pl/search?q=Mia+Farrow&rlz=1C1IRFD_enPL411PL411&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=LYZ-U773MMyy7Ab26oGIBA&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1280&bih=656

Gość Escobar997
albo ta https://www.google.pl/search?q=Jean+Seberg&rlz=1C1IRFD_enPL411PL411&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=7oZ-U4OAIezT7Ab6l4H4Cw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1280&bih=656

Gość gość
escobar pawel dlaczego nie spisz o tej porze?

Gość gość
Ja autorka: Skrocilam wlosy tuz przed szyje, nam grzywkę na bok i asymetryczny przedzialek. Wcześniej mialam wlosy prawie do pupy wiec zmiana jest spora. Taka fryzura ktora pokazales kompletnie by mi nie pasowala bo mam mocno zarysowane kosci policzkowe i szczękę:)

to może nadal patrzą, ale nie przyglądają się a tyle długo, żebyś zauważyła? W końcu bardzo długie włosy same w sobie przyciągają uwagę.

Gość Escobar997
jeżeli pominie się fakt, że szkoda tracić głowę dla zdjęć z internetu, to bardzo dobre;]