Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale sie dzisiaj przestraszyłam wracajac przez las;(

Polecane posty

Gość gość
Przestan mi wmawiać. Wypilam jedno, symboliczne piwo. Nie jestem pijana ani przewrażliwiona. Najpierw go zignorowalam potem sie zaniepokoilam ale jak za mna niego to juz nie mialam zludzen:(

Gość gość
Uwazaj na siebie i zgłos to.

Gość gość
* zaczal biec Nie twierdze ze to byl g****iciel. Moze TYLKO chcial mi wyrwać torebkę a moze nie. Jednak z jakiegoś powodu za mna szedl... Strasznie sie przestraszylam

Gość gość
Zaczne go szukac, a jak znajde to odrobie mu kuske sekatorem :(

Gość gość
Co to jest kosa? To nie jest smieszny temat, nie wiecie jak sie balam:(

Gość gość
nie oglądnęłam sie ani razu, teraz tak myślę czy czasem to nie była torebka, może ona tak dudniła mi o plecy coraz szybciej :-O

Gość gość
Kosę nie polecaj , bo jeszcze dziewczyna kłopotów sobie narobi zrobi krzywde i za g***o pójdzie siedzieć .Samo posiadanie takiego narzedzia podchodzi pod paragraf i ze chce go uzyć zabic bla bla bla .Kup gaz i paralizator ja mam taki profesjonalny z latarką :)To sobie kup i nie słuchaj wyzej osob ze to baba była w chustce zagrozenie wyczułaś bo masz intuicję .Jak radziłam wyżej zgłoś na Policję to , obejrzyj film jakis miły , chłopaka przytul a napewno sie uspokoisz:)

Gość gość
Czyli nie jestes pewna czy biegł za Toba?

Gość gość
taki straszny się wydawał, coraz większy :-O

Gość gość
...gdyby mnie tak capnął... EH! ❤️

Gość gość
mialas szczescie ,bo taka jedna dziewczyna i nie tylko ona nie mialy tego szczescia i pozniej znalezione ich zwloki ,albo i nie...Poogladaj 997 -program..tam wiele takich przypadkow..

Gość gość
WIELE KOBIET zostalo juz zamordowanych przez takie sytuacje,wracala sama... i jeszcze zostanie zamordowanych... niestety.. FACECI to zlo to oni:wywoluja wojny,morduja ludzi,kobiety....itp..o tego nie rodza nie sprowadzaja na swiat ludzi-czlowieka..

Gość gość
w zasadzie to mi sie wszystko przysnilo

Gość gość
Dopiero doczytałam resztę topiku. Oczywiście jakieś podszywy napisały w moim imieniu, ze mi się to zdawało. Zdecydowanie za mną biegł i zawrócił przy głównej drodze (i sklepie całodobowym).

Gość gość
Zawrcócil mi w głowie, snil mi sie caly dzień, nocą zaczaję sie na niego, ale wezmę brata i postawie na czatach dla bezpieczeństwa

Gość gość
Ja też miałam podobną sytuację z tym, że nas, dziewczyn było 2, facetów było 3 i wiem od tamtej pory że to się instynktownie czuje że jest się w niebezpieczeństwie. My wracałyśmy nocą i minęłyśmy grupę tych facetów którzy właściwie nic nie zrobili ale w taki sposób na nas popatrzyli i zatrzymali się kiedy koło nich przeszłyśmy że nie musiałyśmy nawet się konsultować tylko po skręcie w pierwszy zakręt zaczęłyśmy wiać ile sił w nogach. W trakcie tego sprintu zobaczyłyśmy, że też zaczęli za nami biec. Doleciałyśmy szybko do pętli na której stali ludzie i tamci się zmyli.

Gość gość
to ja z innej beczki, wczoraj przeżyłam mega szok siedzę na przystanku autobusowym na ławeczce, dosiada się do mnie koleś typu dres: łysy, tatuaże, krótkie spodnie..... w pewnym momencie wyciąga papierosa i zapalniczkę i zwraca się do mnie, myślę sobie yhy zaraz będzie podryw, albo spyta o ogień albo zaproponuje mi fajkę.... a on spytał czy palę i czy mi będzie przeszkadzać jeśli zapali ?! normalnie padłam, pierwszy raz spotkałam kulturalnego dresa odparłam że nie palę i przesiadłam się na inną ławkę, do dziś jestem w szoku

Gość gość
I coooo

Gość germina2
jeżeli czujecie się zagrożone to czemu nie kupicie tego gazu po prostu?

Gość levviatan91
To byłem ja, chciałem tylko powąchać twoje włosy :( Dlaczego uciekłaś? :(

Gość gość
jest niebezpiecznie ja zostałam tak napadnięta na szczęście jestem wysoka i silna mimo drobnej budowy. Napastnik na mnie skoczył i chciał mnie wywrócić, ja go na plecach przeniosłam dosłownie w okolice, gdzie pojawiały się samochody.

Gość gość
Nikt z ludzi mi nie pomógł, to była zima, telefon padł. Ludzie, ja się najadłam strachu, próbowałam uciekać a ten dupek mnie trzymał za kurtkę, szarpałam się z nim, krzyczałam głośno i prosiłam o pomoc a on spokojnie tłumaczył ludziom- że ja jestem jego dziewczyną i się pokłóciliśmy. I ONI MU UWIERZYLI! Na szczęście przechodził mój znajomy, rzuciłam się na niego krzycząc ratunku i tamten typek uciekł. Nie bądźcie obojętni jak ktoś prosi o pomoc. Oddalcie się nawet i dzwońcie po policję.

Gość gość
Ale bajki wymyślacie :D

Gość gość
kolejne prowo tej samej osoby