Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tu nie chodzi o homofobię

do tumanów co nie rozumieją kwestii dlaczego nie lubimy gejów i transów

Polecane posty

Gość tu nie chodzi o homofobię

tu nie chodzi o homofobię, bo zapewniam was,że wszyscy mają gdzieś kto z kim sypia i co ma w majtasach, tu chodzi o to,że geje i inni są cali tym, są po prostu gejami itp. jeśli ktoś jest np. gejem i profesorem, transwestytą lekarzem to zapewniam,że nikomu to nie robi różnicy, bo definiują się przez coś innego, przez zawód, przez pasję. a definiowanie SIEBIE przez pryzmat orientacji czy tożsamości seksualnej jest po prostu żałosne. tak jak moda na "jestem dumny, że mój wnuk jest gejem" nie no świetnie. to jakby powiedzieć "jestem dumny,że mój wnuk jest blondynem/jest biały/jest czarny/ je chleb" . przestańcie tak się manifestować, bo to nudne i męczące. to tyle. 🖐️

Gość gość
Zgadzam się z tobą. Przykładem też różnicy może być np Elton John w zestawieniu z posłem Biedroniem.

Gość gość
Malo mnie obchodza geje. Niech robia co chca.

Gość gość
To nie mój problem i co sobą prezentują.Każdy żyje na swój sposób.Nie potępiam ale współczuję.Przecież to są ludzie chorzy.Mogła bym dyskutować z autorem tego postu.Kto tu jest tumanem!? Na pewno nie ja!😠

Gość gość
autorko 👄

Gość gość
niech oni sobie są, mi tam nie szkodzą, ale wkurzają promowaniem swojej orientacji, narzucają nam jakąś głupkowatą tolerancje wobec nich i udają że są tacy fajni i jeszcze sami namawiają do gejostwa itp a to już jest przegięcie. Chcą sobie być, niech będą, ale niech sie nie wpieprzają do życia publicznego i niech sie tak nie lansują cwaniaczki. To tak samo jakby teraz nagle parady zaczęły robić osoby otyłe i nawoływaliby do tego, że to jest takie fajne i normalne i że nie mogą być przez to dyskryminowane i że jeszcze k***a powinni mieć z tego tytułu jakieś dodatkowe prawa, no to jest debilizm. Chcesz? bądź sobie tym gejem ale nie obnoś się z tym na ulicy do k***y nędzy

Gość gość
Chorych na homoseksualizm już dawno by nie było lub byłoby ich jeszcze mniej niż jest teraz, ale rządy i grupy NWO chcą zniszczyć ludzkość, morale, aby większość ludzi wyginęła, a bez rozmnżania i morale, wyginiemy. A wtedy łatwo będzie kierować garstką niewolników, pracujących za możliwość - miejmy nadzieję - szklanki zdrowej wody i kilku sztachów świeżym, reglamentowanym powietrzem - a do tego to zmierza. Póki co to takie grupy to mięso wyborcze - głosy w kampaniach wyborvczych. Jakaś partia mówi, że - my popieramy gejów, a potem, niezleżnie od tego, czy tacy geje na nich głosowali czy nie, to za pomocą programu komputerowego zliczającego głosy z głosowania, hakuje się wyniki i udowadnia, ze wszyscy geje zagłosowali na partię, która gdzieś tam, mimochodem albo z fanfarami, ogłosiła, że popiera gejów.... To jest sterowane z góry, a i tak większość ludzi na tej ziemi uważa, że to choroba, tylko wstydzą się o tym mówić głośno, bo to nie jest modne, bo media to szkalują, bo to rzekomo brak tolerancji, jak się neguje mniejszość przez wiekszość.

Gość gość
najgorsza choroba jest ignoranzja

Gość gość
Geje, pedofile, zoofile itp to wszystko ma za zadanie zniszczyć ludzkość, podważyć morale, do tego trucie żywności, trucie powietrza smugami chemicznymi - dzień w dzień samoloty rozpylają nad anmi siki, krew ze szpitali, kał, bakterie, wirusy, nanocząstki udające komary, kleszcze, "prawdziwe" komary, kleszcze, aby nas męczyć, zmuszać do kupowania leków... Kataklizmy to też sterowanie pogodą. Bóle głów, ciała to HARP i smugi chemiczne - chemitrails - to wszystko razem wzięte w raz z kampanią że gejowstwo jest normalne, gdy powinni raczej łożyć na leczenie biedaków, ma służyć zniszczeniu ludzkości. Podobnie z podkopywaniem religii. Ale z religiami nie wychodziło tak, jak to zaplanowano, to nas trują zanieczyszczoną wodą, glebą, powietrzem, szczepionkami, masowo wycinane są nasze - rodzime krzaki, drzewa i wywożone gdzieś np., do Wielkiej Brytanii, a u nas sadzone GMO!!! GMO! To że gejowstwo to choroba wiemy, ale to tak jak z alkoholikiem - też się najpierw leczyć nie chce, a tu konieczna jest terapia i wyleczyć się tą chorobę da.

Gość gość
Gorsza chorobą jest IGNORANZJA w poprawnej pisownii

Gość gość
Tak, ignorancja to największa choroba, a wiedza to największa i najpotężniejsza broń na świecie i stąd się przed nami ją ukrywa i manipuluje nami za pomocą mediów.

Gość gość
zgadzm się z autorem topiku

Gość cry_baby_boyfriend
Zgadzam się w 100%...