Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mozna wlozyc gole dziecko do wozka

Polecane posty

Gość gość

Albo w samym pampersie? Przeciez wozek jest ze sztucznych tkanin wiec juz lepiej zalozyc bawelniana lub lniana koszulke. Dziecko kiszace sie w tym wozku bardziej sie spoci na golaska niz lekko ubrane

Gość gość
Można można a wedle kafe eksperów nawet trzeba! Koniecznie w samej pieluszce całkiem nagie- i najlepiej niech trochę się opali- bo przecież słonce to witaminki ;0

Gość gość
Tez tego nie pojmuje

Gość gość
Sory moj wozek ma materac bawelniany po co kupujesz taki szajs.

Gość gość
ale jak Wy nie poujmujecie ze w upale, pod budka wozka nie trzeba nosic czapki ... to co Wy w ogole pojmujcie ?

Gość gość
Zmierz temperaturę pod tą budką po spacerze w tak upalne dni. Czasem wystarczy pomyśleć, a nie jak kwoka powtarzać mądrości kafeteryjne.

Gość gość
Materac bawelniany:-) heh juz to widze

Gość gość
a co ma temperatura od budką do nioszenia czapki ?

Gość gość
Idiotki czapka jest od słońca, pod budką się jej nie zakłada, bo to,ona chroni przed słońcem.

Gość gość
Gondola mojego dziecka też ma materacyk z bawełnianym pokrowcem ściąganym do prania, cała gondola jest wyściełana takim samym materiałem, co w tym dziwnego? Pewnie myślisz że każdy ma dla dziecka taki czołg jak ty za 300 zł?

Gość gość
Moim zdaniem podczas upału buda powinna być złożona dziecko powinien sołaniac parasol oraz cienka czapka- kapelusz, parasolka nie powoduje tego zatrzymania tam powietrza i dporowadzenia do temp 40+

Gość gość
Nagie ciało jest narażone na słońce i owianie wiatrem a kiedy dziecko się spoci, może się przeziębić mimo upału. Bądź przegrzać, ja uważam że w cienkim ubranku z bawełny dziecko doskonale reguluje sobie temperaturę.

Gość idiotki__________
wy macie nasrane z tą czapka. O czapkę kłócą się tylko tępe laski bez wykształcenia, nic nie osiągnęły i tylko w tym jednym mają władzę :"zdejmę czapkę". W taki upał nakrycie głowy jest niezbędne.

Gość gość
Jakos spacerowki Nigdy nie widzialam wykonanej z naturalnych mateialow!!!! Ale kafe mamuski maja wyjatkowe wozki:-) pewnie jeszcze z klimatyzacja:-)

Gość gość
Piszemy o gondoli.

Gość gość
W gondoli na materacu zazwyczaj jest ceratka można dać bawełniane prześcieradło na gumce jednak ta cerata działa jak gril

Gość gość
W moim wozku jest bawelniany matetac. Po raz kolejny pisze ze nie kazdy ma taki badziwe jak ty.

Gość gość
Ale jestescie wredne. Jak matka moze byc taka podla?! Wspolczuje waszym dzieciom

Gość gość
Wredna bo napisalam ze materac z cerata to szit?

do spacerówki nigdy nie widziałam by ktoś wkładał gołe dziecko. Do gondoli owszem moja gondola również miała wewnątrz materiał bawełniany, można też położyć dziecko na pieluszce. Nie sądzę by ktoś kładł gołe dziecko na "ceracie". I czapka w taki upał tylko od słońca a nie na uszy żeby ich nie przewiało :D przy 39 stopniach w cieniu mroźnego wiatru nie ma.

Gość gość
w moim wózku również jest materacyk z pokrowcem bawełnianym sciaganym do prania,poza tym zawsze mozna polozyc pieluszke(ale dziunie tego nie zrobią bo będzie "brzydko wygladalo" w tych ich wyciućkanych nowiusieńkich koniecznie wózeczkach za 3-4tys zl).... nigdy nie polozylabym dziecka w wozku w samym pampersie, przynajmniej cienkie body z krótkim rękawkiem,dziecko może się spocic a potem może je owiac jak to jkuz ktoś tu zauwazyl...ale kafeteryjne znawczynie wiedza lepiej,a co do nakrycia glowy to jest konieczne niekoniecznie czapka ale kapelusik lub chusteczka ;P

Gość gość
A u mnie pada deszcz i nie mam problemu

Gość gość
i po co ten sztuczny temat,wczoraj byl o czapce,ktos napija punkty:)

Gość gość
I wkładacie te dzieci one się ppoca i tak kilka tyg? to ten materac to wylegarnia zaraz brrr już lepiej ładna materiałowa pieluszke połozyć ale nie lans musi byc

Gość gość
Materac do wozka to koszt 50zl wiec nie robcie z siebie takich bogaczek:-) heh

Gość gość
NAPIJA haha

Gość gość
10.58 lecz sie kobieto.... na wuja mam klasc dziexko na pieluszcze ktora sie podwija i gniecie dziecko? Co owieje? Ten cieply wiatr. A no tak zapomnialam o zdradliwej pogodzie i strasznym wietrze.

Gość gość
Ja też miałam bawełniany materac i jeszcze na nim kocyk z mikrofibry. Ale moja mała tak czy siak miała albo body z krótkim albo jakąś sukienkę. Ale śmiejecie się z tymi czapkami. Jak było trochę chłodniej to moja nie dawała nawet sobie założyć kapelusza, ale teraz zauważyła, że jej oczy są w cieniu jak założy. Ale np. wczoraj jak wracałyśmy ze spaceru, szła przed nami pani z córką przedszkolakiem i ta mała mówi 'a wiesz, że nam dzisiaj panie pozwoliły zdjąć czapeczki na podwórku' mała szła w czapce z daszkiem i marudziła aby ją zdjąć. Stwierrdziłam, ze bym zabiła takie przedszkolanki. Jak teraz pozwoliły to co to będzie za jakiś czas jak już teraz tym dzieciakom ulegją.

Gość gość
pieluszka gniecie??? hahah :D a ty tą pieluchę masz z czego? z welny?ze sztruksu? nie rozśmieszaj mnie...

Gość gość
Nie lepiej wozić dziecko kilka tygodni w przepoconym wózku gdzie materac chłonie jak gąbka coooollllll :)