Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mozna wlozyc gole dziecko do wozka

Polecane posty

Gość gość
Materac sie pierze brudasie.

Gość gość
na forum są matki kupujace ubranka używane i uwaga- nie piora ich przed założeniem dziecku tylko psikaja tanimi perfumami, nieżle nie, wiec w zapoconych materacach też pewnie woża bo co tam potu nie widac wiec go nie ma

Gość gość
Przciez jak sie dziecko poci to i materac smierdz:/ a mikrofibry nie skomentuje

a czy Wasze dzieci aż tak się pocą? serio pytam. Bo moje pociło się jedynie przy karmieniu i teraz poci się bo już biega i główka często mokra. A tak to nigdy nie był spocony. Zawsze suchutki. To chyba znaczy, że dobrze go ubieram ;)

Gość gość
Dziecko mi teraz spi w domu w samym pampersie, przykryte bawelniana pielucha i jest spocone;/ moje sie poci

Babska mentalność. Wczoraj mąż był z dzieciakami na placu zabaw. Potem opowiadał jak to dzieciaki szalały, że plac zabaw był dla nich za mały. Że było Ich tam chyba z dziesięcioro. I jak to się nie wyganiały. Wraca baba z placu zabaw i się zaczyna: A to było za grubo ubrane, a to było za lekko ubrane, a to jadło, a to piło a tamto jeszcze krzyczało. Skupcie się na tym co ważne a nie na cudzych dzieciach.

Gość gość
A materace z lozka czesto pierzecie?

Gość gość
każde małe dziecko sie poci i jest to naturalne a nie wspominajac pod buda w taki upał,

Gość gość
Materaca nie piore tylko przescieradlo ktore na nim lezy

Gość gość
Jestem w szoku,że tak wulgarne i bez kultury kobiety są matkami. Czy wy przez to siedzenie w domu już tak zdziczałyście, że normalnie rozmawiać nie potraficie?

Gość gość
Przecież skoro materac w wózku śmierdzi (chociaż nie wiem co niektórym śmierdzi, bo się pierze) to materac w łózku też śmierdzi. Czyż nie?

Gość gość
A dziecko kladziesz na goly materac w lozeczku czy na przescieradlo? A w wozku masz przescieradlo?

Gość gość
Ja moje dziecko w pampersie wsadzilam do spacerówki z pieluszka podłożona bo było prawie 40 C do tego parasol ... No ale ja mieszkam w kraju gdzie ludzie sobie do wózków nie zaglądają z komentarzami. A czapki ....tu nawet zima przy -2 większość dzieci nie nosi i nikogo to nie razi. WOLNA WOLA.

Gość gość
czemu mowicie ze pod ta budka jest plus 4 stopni? u mnie sie odpina tył i mam tam taka siatke na owady jakby, a u gory zostaje daszek, który jest nad dzieckiem a od tyłu ma przewiew wtedy wiec nie ma mowy żbey tam było +40 stopni. a czepaeczke moj rocnziak ma - cienka bawelniana z daszkiem zeby po oczach mu nie swiecilo i zeby udaru nie dostal. bo nie wiem jak wasz dzieci ale moje akurat nie siedzi caly czas w cieniu i zdarza sie ze slonce poswiecie na niego. i zawsze ma na sobie koszulke i cienkie spodenki, w pampersie to dla mnie wstyd, tak jakbym ja szla w majtkach po ulicy. w samym pampersie i koszulce to moze biegac na plazy albi na polu namiotowym a nie w miescie na spacerze.

Gość gość
A dziecko kladziesz na goly materac w lozeczku czy na przescieradlo? A w wozku masz przescieradlo? xxx Ale przecież skoro dziecko się poci to pot przesiąka. Czy nie? Materac piorę raz w tygodniu. Pewnie częsciej niż nie jedna z was zmienia swoją pościel....