Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa_27_

noc kin _ był ktoś? Kilka pytań

Polecane posty

Gość Ewa_27_

Pierwszy raz wybieram się na noc kin. Enemef z X-Man. 22-7 rano Mam pytania. 1)Jak długie są przerwy między seansami? 2)Da się bez red bulli wytrzymać? (wiem że zależy od człowieka) 3)Dużo reklam walą przed seansem? 4)Dają repertura żeby można było ewentualnie opuścić jakiś film i przyjść na kolejny 5)Dużo hałaśliwej,pijanej młodzieży? I ogólnie jakby ktoś mógł napisać jakie ma z tym doświadczenia. Z góry dziękuje

Gość Ewa_27_
Podbijam. Czy temat w którym nie ma za bardzo jak się ponabijać nie znajdzie odpowiedzi?

Gość Ewa_27_
Podbijam once again

Gość gość
przerwy różnie z 15 min ja na kawce -lat 38 moja córka 17 bez niczego:-) reklam kilka nie za dużo repertuar chyba zawsze jest, ale nie wiem czy można jakiś opuścić i pózniej wejść- my zrezygnowałyśmy z ostatniego młodzież normalna nie pijana my ostatnio z córką byłyśmy na nocy horroru :-)))))) było mega

Gość Ewa_27_
Ano właśnie, bo ja w zasadzie pierwszy chcę opuścić, a obejrzeć tylko nr 2,3 i 4. Da radę tak? Z miejscami nie będzie problemu bo mam już bilety na konkretne miejscówki. Najwyżej kogoś się wyprosi jak zajmie.

Gość gość
zapytaj obsługę, czy da tak radę , u nas jak osoby weszły na 1 seans kino było zamykane na 4 spusty, jak rezygnowałyśmy z ostatniego to obsluga nas osobno musiała wyprowadzać , bo to w galerii było i wszystko pozamykane na amen. zadzwoń i się dowiedz po prostu

Gość Ewa_27_
No właśnie już się wściekłam bo zmienili repertuar. Zamiast Wolverine ma być X-Man Pierwsza Klasa. Czyli w zasadzie 2 pierwsze bym chciała odpuścić.

Gość Ewa_27_
Może jeszcze ktoś coś poradzi?