Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spacerówka

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, proszę Was o pomoc, nie mam dziecka i nie jestem w temacie :-) siostra ma 7-miesięczną córeczkę. Chciałabym kupić spacerówkę dla jej Zuzi, Siostra wspominała o tym, żeby chciała, żeby dziecko spało na płasko w spacerówce i żeby można było wieźć dziecko przodem i tyłem (regulacja rączką) Czy możecie polecić jakiś fajny wózek ?

Gość gość
najlepiej to w ciemnym kolorze ten wozek wlasnie tak :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Gość gość
up, nie wchodzcie na powyzsze linki, bo to jakies glu[poty

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)

Gość gość
następna kretynka bredzi nie na temat, up

Gość gość
Ja mam bebetto nico.wozek jest spory,siedzisko przrkladane przodem lub tylem do jazdy,fajna budka,calkiem rozlozona zakrywa cale dziecko,ale-buda opada do tylu podczas jazdy-bede to reklamowac.gdyby nie to,super jest wygodny,prowadzi sie jak marzenie

Gość gość
quinny zapp xtra

bardzo dobrze sprawdza się jane muum :) jest solidny, ładnie wykonany :) oraz świetna rączka jest w nim :)