Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co za wredna i beszczelna sąsiadka

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj moja mala miala gorączkę, wiec nigdzie nie moglam wyjsc zrobila dwie kupy, w miedzyczasie rybę wyrzucilam do śmietnika, troche kurczaka starego a ze upaly to wieczorem do jednego wora to wrzucilam na smieci i wystawilam na korytarz przed drzwiami aby w mieszkaniu nie ******* I dzisiaj zapomnialam o tym a doslownie pól godz temu dzwoni ta tępa dzida z naprzeciwka i z morda ze j***e na korytarzu z mojego worka na smieci i żeby wynieść. No to sie w****ilam bo nikt mi nie Bedzie dyktowal co i kiedy mam wynosić wuec mowie jej jak ci smierdzi to wynieś na śmietnik a mi nie zawracaj d**y i trzasnelam drzwiami. Dzwonila frajerka jeszcze kilka razy a potem patrze przez judasza a ona ten worek xabrala haha jak pitulny baran i poniosla do kontenera . Widzicie sasiadow trzeba wychować sobie i nie dać im na glowe sobie wejsc

Gość gość
Albo to prowo albo jesteś głupia jak but. Qrwa swoje smrody trzymaj w domu a nie na klatce śmierdziuchu.

Gość gość
obrzydliwa brudaska z ciebie u ciebie w domu ***** z wora nie może ale na korytarzu, taaak ?

Gość gość
masakra co z Ciebie za wredna baba,ja również bym tak postąpiła jak twoja sąsiadka!Nie życzę sobię smrodu na klatce zerknij sobie w regulamin który z pewnoscia wisi u Ciebie na klatce a swoją droga nie masz balkonu zeby wystawić śmieci tam?

Gość gość
No cieżko brudasowi do śmietnika się przejść.... masakra.

Gość gość
Masz racje. Jezeli faktycznie zapomnialas i usilowalas wytlumaczyc a ta dalej morde pilowala to tak samo bym zrobila;)

Gość gość
Ale z ciebie brudas

Gość gość
świnia z ciebie, przy takich upalach musiało nieżle śmierdzieć

Gość gość
prowkacja

Gość gość
Probowalam oczywiscie wytlumaczyc ze mala ma gorączkę i nie mialam jak wyjsc i ze dzisiaj zapomnialam o tym worku ale ona,caly czas z morda ze jej smierdzi bla bla to zamknelam jej drzwi przed tym ryjem zucajac na odchodne ze jak jej maz umarl w lecie to moze tez komus smuerdzialo i nikt afery nie robil. Eh ludzie to zwierzeta

Gość gość
Ale z ciebie prostaczka.........

sąsiadka miała racje !!!!!!! powinnaś te śmieci zostawić w domu zawiązać w kilka worków i poczekać aż będziesz mogła je wyrzucić Twoje zachowanie wystawiania mega śmierdzących śmieci na klatke jest rodem z zapyziałej wiochy (NIE OBRAŻAJĄC NORMALNYCH LUDZI MIESZKAJĄCYCH NA WSI)

Gość gość
miałam kiedyś taką sąsiadkę jak autorka postu. Zawsze znajdowała jakiś powód i śmieci wystawiała pod drzwi. Kiedyś jak już stały 2 dni i waliło na całej klatce to się wkurzyłam i jej te śmieci na wycieraczkę z worka wyrzuciłam. Od tamtej pory nawet raz worka za drzwi nie wystawiła.

Gość gość
osz ty ku/r/wo nasłałabym na ciebie straż miejską, śmierdząca ruro :O

Gość lulilay
U rodziców w bloku, piętro niżej mieszkają sąsiedzi, którzy śmierdzące buciory, śmieci itd itp wystawiają na korytarz. Jednego dnia wyrzucili stary kalafior do wora i śmierdziało na całym korytarzu tak, że szło zwymiotować. Tata grzecznie poprosił go o wyrzucenie śmieci, bo strasznie śmierci, to się tamten wielce burzył, że to tylko jeden dzień stało (?!). Po małym ścięciu w końcu wyniósł. Uważam, że sąsiadka miała rację. A Ty co byś zrobiła, gdyby Ci coś pod nosem waliło? Łatwiej było od razu wynieść śmieci a nie na korytarzu zostawiać...

Gość gość
brudas, brudas

Gość Wisienka1111
to chyba prowo:( mam nadzieje, boja ciebie wredna durna babo za sąsiadkę bym nie chciała !! a kobieta miała racje.

Gość gość
p-r-o-w-o albo idz ze swiniami mieszkac,

Gość gość
Na miejscu sasiadki zadzwonilabym po policje albo straz miejska,raz dostaniesz 300 zl mandatu i za kazdym razem bedziesz leciala na smiwtnik

Gość Wisienka1111
a jeszcze obraziła jej zmarłego mężą :(

Gość gość
skoro sasiadka taka p********* to mogłas ten smród trzymac we własnym domu kretynko

Gość gość
hahaha co za idiotki tu siedzą taaaaaaa policja juz leci z interwencją bo ktoś smieci wystawił za drzwi ale wy z****** jeszcze bardziej niz ta brudaska

Gość gość
PROWO

Gość gość
Straz miejska ma obowiazek przyjac takie zgloszenie

Gość gość
Gosc 13.32 chyba z ciebie taka sama brudaska jak autorka

Gość gość
i przyjedzie straz miejska i co? wustarczy ze wezmie worek schowa i po problemie a konfidentka bedzie miala przej****e

Gość gość
Sasiedzi moga poswiadczyc ze byl nieaamowity smrod i albo poucza albo wystawia mandat