Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POWINNI zakazać sprzedaży ciuchów w LIDLU bo wołają one o pomstę do nieba :O

Polecane posty

Gość gość

jeszcze nigdy nie widziałam tam nic ładnego!!! ciuchy są skrajnie aseksualne, jakieś worki, dla kobiet ts**ty jak na wf dla 10 latki, bez nadruków, nudne kroje, dla facetów też nic szczególnego, a te lniane spodnie dla kobiet to już w ogóle! chyba moda jak na pielgrzymkę :O ja nie wiem co tym Niemcom po głowie chodzi i nie dziwię się , że Turkowie im zaludnią kraj

Gość gość
syf nad syfy lniane bluzki az 27 zlotych kosztuja tam a to zwykla szmatka nędzna..bleee

Gość gość
Ja w NL kupiłam świetne buty sportowe za 14.99 euro. Wygodne , ładne i idealne na upały wiec nie ma co generalizowac.

Gość gość
buty to nie odzież ! być może buty mają dobre, często tanie sportowe, tego nie oceniam, ale ciuchy aseksualne, nawet modelki - niby ładne młode, ładne na twarzy ale foty tak poprzerabiane ,że nie mają ani talii ani biustu, rozumiem gender :O

Gość gość
przymiezacie w lidlu?

Gość gość
a gdzie są przymierzalnie w lidlu ?

Gość gość
jeśli chodzi o bluzki, tuniki, sukienki to się zgadzam że koszmarne szmaty w kosmicznej cenie... Natomiast spodnie tregginsy esmara są super, bardzo wygodne, dobry materiał, dopasowują się do sylwetki, tak samo z bielizną, body wyszczuplające, staniki bezszwowe firmy jolyness są OK

Gość gość
BLUZKA LNIANA AZ 27 ZLOTYCH ZENADA JAK DLA MNIE

Gość gość
nie ma w lidlu przymierzalni. pytam czy przymierzacie na środku sklepu

Gość gość
ja mam z lidla koszulkę rowerową, spodenki rowerowe z tzw. pieluchą, skarpety trekkingowe - to wszystko super jakość za dobrą cenę. Kupiłem też kiedyś slipy - porażka :o fatalnie skrojone, tak, ze jajka zamiast w majtach latały mi luzem w spodniach. A zwykłe ubrania też kicha; jeszcze nigdy nie było tam nic ładnego i dobrze skrojonego. Acha; podkoszulki są ok

Gość gość
skarpety z lidlia polecam , wygodnie , jakość dobra, wytrzymałe chodzi o skarpety sportowe/trekkingowe nie bawełniane stopki