Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak go odnaleźć?

Polecane posty

Gość gość

Hej, kilka dni temu leżałam w szpitalu, miałam zabieg na nogę. Na tym samym oddziale leżał pewien chłopak. Gdy ja już byłam po zabiegu i uczyłam się chodzić o kulach po korytarzu to mnie zaczepił i rozmawialiśmy chwilę... Na następny dzień jego wieźli na zabieg, to życzyłam mu powodzenia, ja akurat już wychodziłam. Wyszłam ze szpitala i nie mogę przestać o nim myśleć :-o Mimo, że od razu aż tak na mnie nie podziałał. Najgorsze, że wiem tylko jak ma na imię, ile ma lat i w jakim mieście mieszka... Szukałam go na fb, ale te dane nie wystarczyły... Stara dupa ze mnie, a problemy mam rodem z gimnazjum...

Gość gość
znacie jakieś sposoby? a może to było przeznaczenie?? ;)

Gość gość
Podglądał mnie przez szybę jak sikam w basen a potem jak podmywa mnie pielęgniarka, szkoda,że musiałam wyjść ze szpitala, bo chciałam popatrzeć jak on korzysta z kaczki

Gość gość
no tak, czego ja się spodziewałam... przygłup.

Gość gość
to chcesz go odnaleźć a mówisz o nim przygłup? może powinni ci też prześwietlić główkę? :)

Gość gość
Jak ..do szpitala sie udac i usmiechnac do najmilszej osoby na oddziale...i niestety powiedziec prawde zeby ja za serce chwycic:)

Gość gość
Albo sklamac, że Ipoda Ci porzyczyl i zapomnial odebrac i chesz oddac...osobiscie bo to cenna rzecz.

Gość gość
juz myslalam, o tym, zeby powiedziec ze cos od niego pozyczylam, dobra mysl, tak chyba zrobie :)

Gość gość
zagadaj ładnie z którąś z sympatycznych pielęgniarek, nie kłam powiedz że się zabujałaś w kolesiu ale nie zdążyłaś poprosić go o numer tel możesz kupić jakąś bombonierę czy coś...jak pielęgniara będzie normalna to ci pomoże

Gość gość
jesli dobrze obrobilas mu kielbase sam cie znajdzie:classic_cool:🖐️

Gość gość
powiedz pielęgniarce,że dawno się nie pukałaś i to może byla twoja jedyna szansa na dymanko, powiedz to najbrzydszej a ona cie na pewno zrozumie :classic_cool: jakąś taką desperatkę znajdź jak ty sama :classic_cool:

Gość gość
do wszystkich hejterów: i się odnaleźliśmy! on napisał do mnie na facebook'u już 3 tyg. temu, ale zobaczyłam to dopiero wczoraj, po tym jego jego kolega, próbował skontaktować się ze mną przez moją koleżankę. Odpisałam na wiadomość i teraz ja czekam... Mam nadzieję, że nie jest za późno.

Gość gość
jak jego* i tak sobie myślę, że to naprawdę mogło być przeznaczenie, skoro on też mnie szukał i zależało mu na tym, żeby się skontaktować...

Gość gość
ja pier.... :-o