Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a wy mamuski jak chodzicie ubrane

Polecane posty

Gość gość

Ja wybieram sie zaraz na miasto a potem na zakupy i nie wiem co ubrac. Po podworku chodze w krotkich spodenkach ale mam jeszcze pociazowe grube uda wiec troch sie wstydze pokazac je innym, czy w spodniach materialowych bede glupo wygladala?

Gość gość
Kobito a myslisz ze babki do pracy chodza w szotach?

Gość gość
Ja chodze w krotkich spodenkach i koszulce. Jak niechcesz pokazywac nog to mozesz zalozyc dluga sukienke lub spodnice.

Gość gość
Też jeszcze nie schudlam :D rybaczki do kolan i bluzka z kr albo bez

Gość gość
Ja zakladam na zakupy spacer luzne spodnie jeansowe . alladynki albo długa spódnica i Top , bokserka coś w tym rodzaju do tego klapki lub sandałki albo azurowe baleriny

Gość gość
Ja jak jest tak ciepło to nie znoszę dżinsu i grubej bawełny Wszystko musi być cienkie i zwiewne

Gość gość
spodenki nad kolano, t-shirt, trekingowe sandały i plecak.

Gość gość
Sukienka ! :)

Gość gość
kobieta w sukience czy spódniczce zawsze wygląda lepiej niż w obcisłych spodniach w dobrze dobranych ciuchach, z lekkich powiewnych materiałów wygląda się szczuplej

Gość gość
gość z 12:32, a te cienkie i zwiewne to poliester?

Gość gość
wygladacie jak tanie k***y w tych ubraniach

Gość gość
Jak goraco to chodze w sukienkach

Gość gość
jeansy i koszulka albo spódnica lekko za kolana i koszulka, latem na wakacjach pewnie jeszcze sukienki

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)

Ja w lato kocham sukienki:)rok temu kupilam ich chyba z 10 nowych w tym roku będą musialy niestety powisiec bo wlasnie koncze 34 tc. Mimo ze przytulam tylko 10kg to niestety ledwo w nie wchodzę przez brzuch i piersi:(bede musiala sie rozejrzeć za czymś nowym na takie upaly.wiec sukienka plus fajne sandałki na obcasie bądź plaskie:)

Gość gość
Ja dzisiaj założyłam długą, zwiewną spódnicę, prześwitującą od kolan w dół. Do tego baleriny, ale takie lepsze, skórzane i bluzkę zwykłą bez rękawów. Dodatki to kolczyki wiszące i wisior. Ślicznie wyglądam :)

Gość pytajaca ona
A czy modne sa jeszcze dlugie spodnice?

Gość gość
zapewne ślicznie wyglądasz i jeszcze lepiej się czujesz w plastikowej spódnicy, na upały najlepsze są naturalne tkaniny, poliester mimo że cienki, nie jest przewiewny, a później narzekanie, że tyle osób śmierdzi

Gość gość
14:16, współczuję, że jedyny zwiewny materiał jaki znasz to plastik :D Serio uważasz, że stać mnie na skórzane buty, ale na bawełniane lub jedwabne tkaniny już nie? Nie bądź śmieszna :)

Gość gość
długie spódnice sa uniwersalne i zawsze modne

Gość gosc autorka
ja sie staram stracic na wadze, juz mi zeszlo 16kg, jeszcze tylko 4zostaly ale wszystkie spodnie ze mnie leca wiec zaczelam nosic leginsy i tuniki i tak sie przyzwyczailam,ze do jeansow juz chyba nie wroce, dzis mam leginsy do pol lydki i bladorozowa lniana tunike na ramiaczka, tak sie ubieram na codzien

Gość gość
gość 14:23- wyobraź sobie, że żyję na tej planecie i chodzę do sklepów i widzę, co sprzedają, w sieciówkach chyba 95% ubrań to poliester, naprawdę jest trudno kupić coś ładnego z bawełny, lnu z bawełną, czy samego lnu, że o jedwabiu nie wspomnę, a jeśli już coś się z jedwabiu trafi, to ceny są kosmiczne dlatego ja głównie kupuję materiały i noszę do krawcowej w życiu nie włożyłabym w upał ubrania z poliestru, co z tego jak transparenty, reklamówka też jest przezroczysta- a chyba widać co się dzieje w reklamówce, jak włożysz do niej np. ogórki- jest "spocona" w środku, podobnie jest z ciałem w plastikowym ubraniu.... wolę chodzić pognieciona w komforcie, niż się pocić w sztucznych ciuchach i śmierdzieć

Gość gość
Pociążowe,grube uda?A możesz mi powiedzieć co ciąża miała wspólnego z tym,że się spasłaś?Nic nie miała wspólnego,sama to sobie zafundowałaś.

Gość gość
Wszystko od krawcowej?To jak moja babcia ;)

Gość gość
przedwczoraj - dzinsy i bluzka na ramiączkach (myslalam, ze bedzie zimniej...) wczoraj - sukienka do kolan na ramiaczkach (zwiewna w kwiaty) dzis - beżowa sukienka przed kolana bez ramiaczek, odcinana pod biustem

Gość gość
:D :D :D

Gość gość
widocznie i babcię i mnie na to stać, ale nie o to chodzi, tylko naprawdę nie rozumiem ludzi, którzy się kiszą w sztucznych tkaninach, albo wydaje im się, że jak cienkie czy zwiewne to w sam raz na upał może mi ktoś znajdzie w necie spódnicę z jedwabiu przezroczystą od kolan?

Gość gość
ja ostatnio sobie kupiłam sukienkę z jedwabiu - firmy Hexeline.

Gość gość
ja mam w szafie ok 10 jedwabnych spódnic, ewentualnie jedwab pół na pół z bawełną; marki takie jak simple, solar i kilka innych, kupione albo na wyprzedażach w CH albo na allegro[nowe oczywiście, ze sklepów all] żadna nie kosztowała więcej jak 150 zł, a niektóre grosze, np 50 zł. sukienek też mam kilka. tylko trzeba umieć robić zakupy i mieć jakiś "ludzki" rozmiar, który łatwo kupić, a nie 48. jak są wyprzedaże w monnari, to ciuchy w rozmiarach 32 czy 34 są tańsze niż w bershce.. i już nie wydziwiajcie, bo ciuchy z bawełny są w każdym sklepie, nikt nie każe wam kupować poliestru.