Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depresja

Polecane posty

Gość gość

Czesc mam juz dosc ogladam kolorowe gazety i sie doluje dlaczego jestem taka brzydka wszystkich ktorych widze w tv gazetach sa piekni J.lo angelina joli itd maja wszystko i do tego sa jeszcze ladne Dlaczego ja musialam sie taka urodzic :( Do tego wszystkiego zbieram katalogi i sie doluje z katalogow kupuje prawie wszystkie kosmetyki bo wydaje mi sie ze dzieki tym samym kosmetyka co one maja bede ladniejsza ale tak sie nie dzieje :( Ludzia ktorym spotykam sie podobam mowia ze jestem ladna sliczna itd ale sama sobie sie nie podobam najchetniej wycielabym jakos twarz z gazety i sobie ja przykleila mam chlopaka od 3 lat jemu tez sie podobam tzn mowi mi ze ladna hestem itd Strasznie chcialabym zrobic sobie operacje plastyczna ale boje sie nie bolu a wygladu jak np versace czy jakos tak Pomozcie mi jak mam sie pomalowac zeby zakryc to i owo I jak nauczyc sie malowac tak jak sa dziewczyny w katalogach wymalowane

Gość gość
angelina nie ma cyckow:P

Gość gość
idz do wizazystki,potem sama sie pomalujesz.

Gość gość
Hehe no tak :p Ale to nie o to chodzi

Gość żadna depresja
Ile masz lat ? 14 ? To o czym piszesz nie ma nic wspólnego z depresją. Droga moja nie masz bladego pojęcia o prawdziwych problemach związanychz ta choroba. Potrzebujesz po prostu wsparcia ludzkiego i szukasz go tutaj. Nie sadzę żebys znalazła .....

Gość gość
a czemu smierdzi to na P/R/O/W/O

Gość gość
Nawet z filmikami yt nie umiem zrobic tego co one nawet krok po kroku

Gość gość
Wsparcia ludzkiego nie potrzebuje chcialam sie tylko wygadac bo nikomu nie moge przy kazdym udaje silna zeby nie wyjsc totalnie na porazke A co do depresji uwazam ze kazdy na ja z innego powodu nie znasz mnie wiec nie oceniaj a ile mam lat to nie twoj problem i nawet gdybym miala 12 to w tym wieku tez mozna miec problem

Gość gość
jak nie o to chodzi tepa dzido,piszesz ze nie umiesz sie pomalowc i prosisz o pomoc wiec ci odpowiedzialam. moze mamy c***isac ze jestes sliczna i masz zmienic kierunek myslenia:O

Gość gość
wiesz? A mnie po prostu wydaje się że jesteś ciut zakompleksiona i masz niską samoocenę.Zadna z nas nie jest istotą doskonałą,mamy swoje wady,niedoskonałości ale mamy także zalety i plusy . Wszystkie te piękności z kolorowych gazet to po prostu lalki barbie,wymalowane i retuyszowane puste lale. Popracuj troszkę nad sobą,nabierz pewności i przyj do przodu. pa,magda

Gość gość
to po jaki h-u-j piszesz depresja

Gość gość
fajna musisz miec facjate:D:D:D jak belfegor:)

Gość gość
Hmmm nie macie mi pisac ze jestem sliczna bo mnie nie widzialyscie wiec skad mozecie wiedziec? Dlaczego mnie obrazasz? Nie odpisuj juz mi nic co? Znajdz sobie inny temat Ludzie czy jesli kogos obrazacie jest wam lepiej podnosicie swoja samoocene?

Gość gość
pozatym to we lbie masz rowno nasrane.

Gość gosc w kropkiii
to nie jest zadna depresja

"mam juz dosc ogladam kolorowe gazety i sie doluje dlaczego jestem taka brzydka wszystkich ktorych widze w tv gazetach sa piekni" ~Kafeterianka. Jak widać na jednych pranie mózgu działa mniej, na innych bardziej :)