Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelkabezciala

Czy w kilkuletnich zwiazkach..

Polecane posty

Gość amelkabezciala

Czy w kilkuletnich związkach naprawdę zanika namiętność? Czy możliwe jest utrzymanie iskrzenia po takim okresie? Jak się czujecie w swoich związkach jeśli chodzi o tę kwestię? Brakuje wam tego?

Gość ąaaaaaaaaaa
Zanika zanika

Gość gość
No właśnie dlatego :) W moim mi tego bardzo brakuje. Zastanawiam się czy to moja fanaberia i oczekuję zbyt wiele, czy jednak coś faktycznie jest nie tak.

Gość gość
Oczywiście że zanika, a ci którzy mówią że nie zanika - kłamią (chyba że są w związku na odległośc i widza się raz na parę mscy) Jest oczywistym, że po paru latach nie masz już miękkich nóg gdy Go widzisz, nie robisz się mokra gdy tylko Cię dotknie, nie masz ukłuć w brzuchu gdy na Ciebie spojrzy. Są za to inne uczucia - pewność, zaufanie, troska itd.

Gość gość
Zanika namiętność? A po ilu latach? Ja jestem 4 lata po ślubie i 3 latka wcześniej chodzilismy. Napewno nic nie zaniklo nam, może sie nieco zmieniło ale mój mąż ma nadal takie spojrzenie. Rozbraja mnie wtedy, ale ani nie zmalała nasza miłość ani tez namiętność. Myśle że nawet teraz jest o wiele więększa

Gość gość
i chcesz powiedzieć że robisz się mokra momentalnie jak tylko zaczyna Cie dotykać, dokładnie tak samo jak w pierwszych tygodniach znajomości?

Gość gość
Wszystkie moje koleżanki mówią, że po paru latach to już jak z bratem. Taka kolej rzeczy.

Gość gość
Cztery lata, to jeszcze nic. Ja jestem siedem. Ciekawe ile najwięcej ktoś jest w stanie potwierdzić :))

Po parunastu latach razem wiadomo że nie ma jakiś porywów uczuć, jest jak to napisał ktoś wyżej troska, przyjaźń itd, więc może i jest jak z siostrą, no ale seks jest lepszy niż na początku wiec wydaje mi się że nie zanika. Cały czas uniesień nie będzie, zależy co rozumiesz jako namiętność.

Gość gość
Gghggggghhhhghgghgh

Gość gość
Hgtygth

Gość gość
Z mezem zaniklo...teraz jestem 12 lat po slubie Jest wiele wspolnych przezyc-dobrych i zlych Jest dziecko,sa sprawy,problemy,drobne radosci....codzienna wymiana zdan.. Z kochankiem natomiast jest tak,ze gdy spojrzy na mnie mam mega motylki,gdy jedziemy razem samochodem i dotknie mojej nogi lub przelotnie pocaluje jestem od razu mega mokra :) W seksie pozwalam mu na wszystko -nigdy nie jest dosc,nigdy nie jest dosc mocno,dosc dlugo Chocbym potem ledwo chodzila to nie ma znaczenia Oddaje sie calkowicie i nigdy nie jestem syta...

Gość gość
ja dlatego planuję zdradę. Z mężem jest dobrze, bezpiecznie, ale chcę jeszcze choć raz poczuć motyle w brzuchu i kisiel w majtkach na samo dotknięcie

Gość gość
up

Gość gość
25 lat i namiętność jest;)

Gość gość
yujty