Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest ktos kto wraca do polski z emigracji

Polecane posty

Gość gość

Czy jest ktos kto wraca do polski z emigracji w tym roku?

Gość gość
ja wracam bo mam juz dosc anglikow i ich falszywych mord. wracam na stare smieci. juz wyremontowalem mieszkanie :)

Gość gość
a prace juz jakas znalazles?

Gość gość
znalazlam na kasie w tesko za 4, 20 zah. na pol etatu

Gość gość
Nie ma po co tu wracac. Kicha totalna.Rzad planuje kolejne miliony Polaków wywalić.

Gość gość
Ja bym wrocila,mieszkanie w polsce stoi puste..ale co z tego jak bym pewnie pracy nie znalazla.

Gość gość
ja wracam u siebie to u siebie :) biedniej ale spokojniej

Gość gość
Znalezc prace znajdziesz tylko kwestia za ile.

Gość gość
Ja tez wracam i tez mam mieszkanie wiec nie musze przynajmniej kredytu lub wynajmu placic (a tu idzie na to polowa mojej pensji) wiec i tak wyjdzie na jedno gdy w pl zarobie okolo 1500 zlotych. A praca sie znajdzie jestem pewna i pozytywna. Moi znajomi wrocili rok temu i sobie chwala. Mowia ze nie jest zle i w polsce wiecej plusow niz bylo w UK. Moze troche mniej zarabiaja ale sa bardziej szczesliwi.

Gość gość
bo to jest dopiero rok, a pozniej zaczna sie schody u mnie schody zaczely sie jak zaczelam zwyczajnie chorowac, do lekarza na nfz? specjalisty? zapomnij, pol roku czekania, wiec coz, prywatnie a itam kolejki, wiec czekasz , cierpisz i czekasz, placisz, za leki kosmiczne ceny placisz , kontrol placisz, znow leki placisz, przeswietlenie placisz itd itd itd ehhh czemu tu tak jest....

Gość gość
W UK "raj" tez sie już skończył!

Gość gość
zapraszam do 'raju' w PL :D

Gość gość
"bo to jest dopiero rok, a pozniej zaczna sie schody u mnie schody zaczely sie jak zaczelam zwyczajnie chorowac, do lekarza na nfz? specjalisty? zapomnij, pol roku czekania, wiec coz, prywatnie a itam kolejki, wiec czekasz , cierpisz i czekasz, placisz, za leki kosmiczne ceny placisz , kontrol placisz, znow leki placisz, przeswietlenie placisz itd itd itd ehhh czemu tu tak jest...." Hahaha co za belkot nieudacznika. Za to na emigracji jest z***biscie, chyba wlasnie tylko wtedy jak jeszcze jestes w szoku popodrozowym. Zobacymy jak kilka lat ktos pomieszka z dala od rodziny i wsrod obcych ludzi.

Gość kakakakak111
tez wracam ale z holandii

Gość gość
nie kochanienki, to nie jest belkot, takie sa fakty, a porownanie mam sam jestes nieudacznik, kretyn

Gość kakakakak111
ja tam juz nie moge sie doczekac jak wroce do polski , zyc u siebie a nie na obczyznie gdzie patrza na polakow jak na zlodziei , my jestesmy ci gorsi, przynajmniej tak jest w holandii, mam dosc dzwigania paczek po 30 kilo , mam dosc tyrania... z dala od rodziny od przyjaciol, na sile przyjaciol tutaj znalezc nie umiem, dosc !

Gość gość
Tez juz wracam niedlugo. 1,5 mln zl na koncie, wiec da sie zyc i w Polsce.

Gość kakakakak111
ja tam juz nie moge sie doczekac jak wroce do polski , zyc u siebie a nie na obczyznie gdzie patrza na polakow jak na zlodziei , my jestesmy ci gorsi, przynajmniej tak jest w holandii, mam dosc dzwigania paczek po 30 kilo , mam dosc tyrania... z dala od rodziny od przyjaciol, na sile przyjaciol tutaj znalezc nie umiem, dosc ! kazdy mysli ze za granica jest raj , wcale nie, jesli ktos sie zaklimatyzowal - super ! ja nie i nie mam zamiaru tu siedziec, nie moge doczekac sie dnia kiedy stad wyjade,

Gość kakakakak111
wole zarabiac mniej i byc u siebie , byc szczesliwą osobą, niz zarabiac wiecej , miec na wszystko a tak na prawde nie cieszyc sie z niczego, byc nieszczesliwym czlowiekiem jakim sie stalam siedzac za granica

Gość gość
Szczesciem jest nawet cieszyc się pogoda w Polsce-piekna wiosna i upalnym latem . Niestety w UK i Holandii pogoda sprzyja depresji.

Gość DE goffno
w niemczech to samo mozna sie zdolowac w dodatku gdzie czlek nie pojedzie to wszedzie verboten ! do lasu verboten na lake verboten nad wode verboten caly ten k****a kraj to jeden wielki verboten ! czyli zabronione nudny obrzydliwy kraj !

Gość gość
Niestety w UK i Holandii pogoda sprzyja depresji. xxx co??? od kiedy to wczesna ciepła wiosna i bezśnieżna, ciepła zima sprzyjają depresji???

Gość gość
W UK praktycznie tylko wiatry i deszcz

Gość gość
No niestety pogody panujące na wypach czy Holandii sa okropne . Wiecznie wiatr . Pogoda potrafi zmienić się kilka razy dziennie co negatywnie wpływa na samopoczucie. Poza tym caly czas jest Zachmurzone niebo.Nie ma prawdziwego lata jak u nas.

Gość gość
no to wracajcie - nikt tu za wami nie będzie tęsknił!!!

Gość gość
"no to wracajcie - nikt tu za wami nie będzie tęsknił!!!" My za toba tym bardziej nie :D

Gość gość
ale dalej tu siedzicie! wypieprzać, ale już!

Gość gość
Siedzimy i będziemy siedzieć bo nam dobrze . Nie pozbędziesz się nas.

Gość gość
właśnie! tylko pieprzycie, że wam źle i wracacie - w rzeczywistośc***azurami się tej Anglii trzymacie, bo dobrze wiecie jaka nędza w Polsce!

Gość gość
Niech wracają . Skonczy się latanie po Primarkach i TKmaxx'ach , wycieczki na Costa del Sol. Zacznie się chodzenie po lumpeksach i wycieczki weekendowe nad jezioro albo grill na działce.