Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest ktos kto wraca do polski z emigracji

Polecane posty

Gość gość
Job Center :P juz zamkneli dyrektorze? Albo nie wpuscili, bo z gownem na twarzy od lizania tylka polskiemu pracodawcy jeszcze do dzisiaj nie udalo ci sie zmyc :D

Gość gość
Ty laska, cos ci sie pod beretem chyba styki przepalaja. W kazdym poscie widzisz Jobcentre, no ale niestety lata na wygnaniu robia swoje.

Gość gość
Czemu ten szmaciarz myśli że tu pisze (oprócz niego) jedna i ta sama osoba? Ah i to przekonanie że wszyscy pisza do niego... Musi go niezwykle podniecać.

Gość gość
Ej czas snu juz nadchodzi. Przygotujcie sie bo pluskwy w tych waszych stodołach na kredyt znów dopsko pogryza

Gość gość
Dlatego, ze podnieca go fakt, ze ktos w koncu odpowiada na jego wypociny. :) jakby go ignorowali to by sie zaplakal w swoim wynajmowanym pokoiku.

Gość gość
Ja nie wracam. Nie czuję się związana z Polską. Wyjechałam jako dziecko i od tamtego czasu nie bylam w Polsce. Jak już to do Kanady gdzie jest rodzina chlopaka.

Gość gość
Gdzie ty szmato mieszkasz? Rez pewnie w wynajmowanym pokoju bądź w jakimś śmierdzącym jednopokojowym mieszkaniu. Na zakup całej stodoły na kredyt cie pewnie nie stać bo nawet na wkład własny nie zarobiłaś.

Gość gość
Też wyjechałam jako młoda dziewczyna (15 lat) i od tamtej pory nie byłam w Polsce. Tutaj mam rodzinę, pracę, dom, męża. Po co mam wracać? Rozumiem jak ktoś ma rodziców czy czuje sie wyjątkowo związany z dalszą rodziną, nie umie odnaleźć sie w obcym kraju to ok ale kesli nie to po co wracać?

Gość gość
Słuchaj. Tu nie chodzi o to, ze ktoś nie umie sie w UK odnaleźć. Tam odnaleźć moze sie każdy, nawet ten bez języka. To żaden wyczyn ani heroizm. Po prostu przyjeżdżasz tutaj, idziesz do agencji, dostajesz prace, wynajmujesz pokój i żyjesz. Tutaj chodzi o to, ze niektórym zycie kojarzy sie z czymś więcej niż praca, funtami, wycieczkami i ciderem. Rozumiesz w ogóle o czym pisze?

Gość gość
Ja rozumiem i to "coś wiecej" mam poza Polską właśnie.

Gość gość
A ja właśnie tego czegoś nie mam tutaj i dlatego wracam do PL. Zapewniam Cię, ze w UK radzę sobie bardzo dobrze

Gość gość
czyli ci co nie mają tego czegoś w UK są lepsi, tak?

Gość gość
tak, yes, da, so, si, asi, zo, assim,

Gość gość
przecież od dawna w Polsce wiadomo, że ten, kto bardziej nieszczęśliwy ma się za lepszego

Gość gość
góffniarze nikogo nie interesują ! ci już dawno są nijacy jak i z pochodzenia tak i z charakteru, same plebsy takich gnojków wywiozły,rodziny patologiczne alkoholicy i bieda masakryczna tacy niczego dobrego z życiu nie otrzymali ,są już przykładnymi "demokratami" niewolnikami :) cieszą sie tym co ...ykhm mają bo niczego innego nie znają :D o czym z kimś takim rozmawiać?

Gość gość
już się parooowa włączyła do akcji

Gość gość
co według ciebie jest szczytem osiągnięcia w życiu,wylicz co masz czym się możesz pochwalić bo tylko słyszę tutaj same docinki,postaw się za wzór i daj przykład innym co należy mieć żeby być w twoich oczach kimś???? no dawaj!!! najlepiej jak zapodasz fotki z własną osobą pokazujące twój dorobek

Gość Reemigrant z Polski
A ja trochę żałuję, że wróciłem do Polski. Nie chodzi o pieniądze (tego byłem świadomy, jak jest w Polsce). Chodzi o ludzi...wystarczy spojrzeć na ten topik. Tak tutaj właśnie jest, dużo zawiści i tyle. Poczucie "bycia u siebie", te wypady na jeziorko, te grille, ta polska pogoda i piękne krajobrazy- to wszystko przyblakło. Góruje ta zawiść, nienawiść i krętactwo na każdym kroku i wszędzie. Przykre, że tak sami siebie ściągamy na dół, my jako kraj, naród.

Gość gość
no to wyjedź - nie musisz siedzieć w tym bagnie z którego już raz uciekłeś

Gość gość 5minut
wlasnie boje sie ze taka nienawisc I zawisc mnie przygniecie I bede zalowac

Gość gość
W jukej nie ma zawiści? Zobacz ilu Polaków dostało kosę za samo pochodzenie. Kradzieże sa tutaj na porządku dziennym i juz nikogo nie dziwią. Choćby rowery. Pedofilia, która obecna jest na samych szczytach władzy. Zobaczysz za kilka miesięcy jak wybuchnie afera rzadu Blaira. Mogę wymieniać w nieskończoność. Przestań bredzić bo to, ze ludzie fałszywie sie do ciebie uśmiechają nic nie znaczy

Gość gość
Dostali kose bo sie stawiali. Wystarczy spojrzec na patologie ktora zoatala pobita/zabita w UK. Dresy, nastolatki emo, pijacy. Jak sie zieje nienawiscia do obcego kraju w ktorym obecnie sie mieszka to wcale sie nie dziwie. Jak trafi sie ze swoimi opiniami i slabym angielskim na druga taka mende to czego sie spodziewac?

Gość gość
O kolejne pseudowywody sciery z ukowskiego zmywaka. Szczególnie ten motocyklista pałał nienawiścią do UK

Gość gość
Za duzo sie dresiki rzucaja I wtedy placz jak jeden z drugim po mordzie dostanie.

Gość gość
No właśnie także dlatego w PL lejemy po ryjach takie emigracyjne patałachy jak ty. Wystarczy ze cham jeden z drugim krzywo spojrzy a od razu ma strzała

Gość gość
Aha, przyzwyczajenia przywozicie z Polski a potem okazuje sie ze dostajecie po d***e no jestescie za słabiutcy . Ojojoj. Cieniasy złamasy.

Gość gość
Do kogo ty piszesz smieciu? Co to za bełkot. Rozumiem, ze wsród krów i świń sie wychowywałas. Jednak tutaj sa ludzie na poziomie i obowiązują trochę inne standardy niz na pastwisku szmato

Gość gość
Jednak tutaj sa ludzie na poziomie i obowiązują trochę inne standardy niz na pastwisku szmato xxx "ludzie na poziomie" "standardy" a na koniec "szmato"