Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest ktos kto wraca do polski z emigracji

Polecane posty

Gość gość
Każdy te 1200 f minimum ma - co Ty p********z, 1200 żeby mieć to trzeba zarabiać 10f/h a większość tyra za najniższa czyli 6.31 albo w ogole siedzi bez pracy i sie modli o telefon z agencji !

Gość gość
stworzyliscie nowy raj, duposciski...

Gość gość
Jestem nieudacznikiem, dlatego wracam z 300 tys funtow na koncie :) Wszystkich udacznikow ktorzy tu zostaja na stale, nie pozdrawiam.

Gość gość
I odlozyliscie te 300 tys f siedząc z 5 kolegami w pokoju i jedząc fasolkę z puszki 7 dni w tygodniu.

Gość gość
No inaczej nie da rady

Gość gość
"I odlozyliscie te 300 tys f siedząc z 5 kolegami w pokoju i jedząc fasolkę z puszki 7 dni w tygodniu." A jak nawet, to co gul ci skacze z zazdrosci? :D :D :D

Gość gość
Jemu skacze bo za 1500zl pracuje i mieszka z rodzicami.

Gość gość
Nie, ja wole normalnie żyć, a nie jak ostatni dziad i zebrak ! Gowno mi z tej kasy jak nic od życia mieć nie będę !

Gość gość
A co będziesz mieć od zycia w Polsce czego nie będziesz mieć w UK???

Gość gosciowkkkkaaa
Zeby zarabiac 1200,to nie trzeba miec 10f/h.Co Wy piep....ycie?!

Gość gość
Stawki sa zawsze podawane brutto! 10f na godzinę przy 40 godzinach pracy tygodniowo daje 400 brutto i 300 z groszami po podatku !!!

Gość gość
powiem tak jakbym mila gdzie mieszkac wpl to bym wrocila nawet dzis zeby czynsz byl 600 a zraobilabym 1500 oby zyc a;le ie wynajem 1500 zarobie 1500 tu mam lepiej

Gość gość
No tak ale zapomnialas ze 900zl które ci zostanie to nie to samo co 900funtow

Gość gość
Bo widocznie spokojny facet autorki nie kreci tylko samczy samiec

Gość gość
Nie wszyscy zarabiają minimalną, q niektórych zawodach jest znacznie więcej, ta ze nawet jeśli praca jest bez stałego kontraktu to i tak na dluzsza metę lepiej niż w PL.

Gość gość
W UK co byś nie robił to i tak masz minimum

Gość gość
Sluchajcie...ja mieszkam w NY i mysle ostatnio o powrocie do PL. Jestem tu 12 lat, skonczylam bardzo dobre studia, mam dobra prace...i mysle, zeby moze szukac czegoc w wa-wie. Mowie o konkretnych zarobkach i konkretnym zawodzie. Dzisiaj bylismy na wycieczce na statule wolnosci z synem - wlsciwie to w kazdy weekend zabieramy go w inne miejsca - nie mowie o egzotycznych wycieczkach, bo na takowe nie jezdzimy ale lokalnie - znamy chyba wiecej miejsc niz miejscowi - zwiedzamy wszystko. Syn uwielbia wycieczki z nami - zawsze dobieram miejsce do niego - planuje caly dzien, lacznie z posilkiem w restauracji. Nasz synek (7 lat) uwielbia muzea, wystawy, zwiedza parki, po prostu kocha zwiedzac. Jakie zarobki w Polsce moglyby zapewnic rodzinie 3 osobowej mozliwosc wyjazdu na weekend 2 razy w miesiacu? Dodaje,ze ja nie szukam przygod zagranicznych a bardziej interesuje mnie lokalne zwiedzanie...

Gość gość
Jakie zarobki w Polsce moglyby zapewnic rodzinie 3 osobowej mozliwosc wyjazdu na weekend 2 razy w miesiacu? --- co to za belkot ?

Gość gość
Jak myslicie kiedy jest najlepiej wracac do Polski po wieloletnim pobycie na emigracji? Chodzi mi o pore roku. Ja mysle ze wiosna i lato sa jak najbardziej ok :)

Gość gość
na powrót do Polski najlepsza jest piąta pora roku

Gość gość
^^ to ladnie cie w szkole skaleczyli kolego, hahaha. Pikenie ci gul skacze, ze ktos wraca a ty dalej tu bedziesz gnil :D :D :D

Gość gość
jakie zarobki?? hmmwawa powiem tak wynajem 2 pokojowego mieszkania to koszt ok 2 tys zl/sredniego. bez sypialni ty spisz w salkonie dziecko w pokoju malym/bo u nas nie ma salonow ahhhaha ty i maz musicie zarabiac lazcznie z 8 tys zeby zyc tak jka chcesz. ps to malo realne

Gość gość
Ja wracam na jesien. Wlasnie juz zaczynam zalatwiac wszystkie formalnosci.

Gość gość
tylek sie kurzy co ? wygrala partia UKIP hehehe

Gość gość
^^ Juz dawno planowalem powrot. Zarobilem wystarczajaco kasy i sram na cale smieszne UK.

Gość gość
Teraz UK jest śmierdzące, ale wcześniej Ci nie "smierdzialo", co?

Gość gość
nieee nie planowaliscie powrotu ,wysmiewaliscie rodakow w Polsce obrazaliscie nasz kraj nasza ziemie a teraz co ? wiele razy tutaj czytalam jak to macocha UK jest lepsza i dobra dla was ....wracac chcecie tchorze ? a moze skoro takie mordy macie potraficie tez uporac sie swymi mordami szczekacze w UK z ich partia nienawidzaca emigrantow :) tchorze nic nie warte ! siedzcie tam w tej syfiastej krainie miodem plynacej ! tak jej przeciez broniliscie tchorze bez honoru

Gość gość
Swoj powrot planowalem juz od ponad 11 lat, czyli od tego czasu jak tutaj jestem. Wiec w doopie mam te wasze przemyslenia :D :D :D

Gość gość
i tak wiemy swoje :) teraz tlumaczenie na nic sie zda za poooznoooo :D

Gość gość
a co to, kuźwa! wrócić mi zabronisz? a kim ty jesteś, żeby decydować kto może w Polsce mieszkać a kto nie? wy się cieszcie i po tyłkach całujcie tych co wracają, bo jak wrócą to pootwierają firmy i będziecie mieli przynajmniej gdzie na chleb zarobić (zanim po roku czy dwóch nie zbankrutują) z powodu waszych idiotycznych przepisów i chorego zusu)