Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna się wkurza, że pisałem z innymi dziewczynami

Polecane posty

Gość gość

Miałem na pewnym portalu randkowym swój profil. Tak się poznaliśmy z moją aktualnie dziewczyną. Profilu nie usunąłem. Od czasu do czasu zajrzałem i jakieś dziewczyny do mnie pisały. Odpowiadałem z grzeczności ale nic poza tym jak się masz co u ciebie. Czyli ogólnie o d***e maryni. NIGDY się z żadną nie umawiałem ani nie filtrowałem. . Niedawno dziewczyna wkradła mi się na pocztę i na to konto i przeczytała co tam wypisuje. Teraz chce ze mną zerwać co dla mnie jest chore bo jej nie zdradziłem ani nawet nie miałem zamiaru. Odpisałem może jednym zdaniem i koniec rozmowy. Przepraszam ją i skasowałem konto a ta rozpamiętuje to jakbym ją zdradził z tymi wszystkimi dziewczynami.

Gość gość
ona nie jest normalna rzuć ją

Gość gość
no czy ja wiem.. To że z nimi pisałeś wygląda dwuznacznie.. TO nie są znajome z fc ale nieznajome laski które na portalu randkowym szukają faceta.. I w tym celu do ciebie pisały.. Mało je obchodzi jak sie masz tylko robią pierwszy krok żeby sprawdzić czy cie interesują i żeby nawiązać znajomość.. A poza tym zgaduje ze żadnej nie odpisałeś nic w stylu: Super, znalażlem na tym portalu fajną laskę, dobrze nam sie układa itp itd :P

Gość gość
do gury