Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karmienie piersią a truskawki

Polecane posty

Gość gość

witam czy są tu mamy, które mimo karmienia piersią będą jeść truskawki, te pyszne polskie owoce na które sezon się właśnie zaczyna ? :)

Gość gość
pyszne pryskane truskaweczki polskie mniam

Gość gość
tak, ja zamierzam. Dziecko ma 2,5 miesiąca, do tej pory nie reagowało alergicznie na jedzenie. W zeszłym tygodniu wypiłam kompot truskawkowy i nic jej nie było. Planuję zacząć od zjedzenia 2-3 truskawek i obserwować. Jak nic się nie będzie działo, będę zwiększać ilość.

Gość gość
ja zjadłam ostatnio 2 i mojej nic nie było

Gość gość
gość z 15.35, rozumiem że ty nie jadasz żadnych owoców?

Gość gość
powiedz jak się nazywasz, podaj swój adres to przyjadę do Ciebie i powiesz mi prosto w twarz że jestem "p**********ą idiotką" bo te anonimowe bluzgi w internecie to naprawdę nic nie znaczą, szara biedna zalękniona myszko, która na żywo nawet pyszczka nie otworzy ze strachu

Gość gość
Ja karmię, truskawki spróbuję zjeść, teraz jeszcze nie bo moje maleństwo to jeszcze noworodek ale w czerwcu za miesiąc np już tak.

Gość gość
Ja jadłam i karmiłam,synkowi nic nie było

Gość gość
już się boje :D haha to Ty jesteś głupią szarą myszką o zerowej wiedzy ! Żeby jeść truskawki, karmić piersią i dawać to mleko dziecku ! Może ja swojej powinnam rozgnieść truskawki widelcem i niech je !

Gość gość
23.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość już się boje smiech.gif haha to Ty jesteś głupią szarą myszką o zerowej wiedzy ! Żeby jeść truskawki, karmić piersią i dawać to mleko dziecku ! Może ja swojej powinnam rozgnieść truskawki widelcem i niech je ! x x teraz nie ma czegos takiego jak dieta matki karmiacej, ja jem wszystko i mojemu dziecku nic nie jest.Pozniej sie wszyscy dziwia skad te alergie u wiekszych dzieci jak mamuski sie tak z nimi cackaja. MA SA KRA jestes zalosna

oczywiście, że będę jeść truskawki :) Jestem przeciwnikiem stosowania diety eliminacyjnej bez sprawdzania czy dziecko źle na coś reaguje, przy pierwszym synku jadłam wszystko :) Teraz drugi za 5 dni skończy miesiąc, kilka truskawek już zjadłam więc zapowiada się na to, że będę mogła jeść :) Pozdrawiam każdą karmiącą i myślącą mamę :)