Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skończyłam ze zrdadzajacym meżem dawno temu ,tylko głupcy sa naiwni

Polecane posty

Gość gość

i mysla że nadal trwa związek , atrakcyjna kobieta nie może byc sama zrozumcie to wreszcie i przestancie sie dopytywać

Gość gość
gdybys byla atrakcyjna - to by nie zdradzal gdybys byla madra - to bys wybrala dobrego, madrego => wiernego gdybys nie byla infantylna, prozna i glupia - to bys nie pisala glupot, ze atrakcyjna nie moze byc sama

Gość gość
To mieszkacie razem?? że inni myślą , że wciąż jesteście razem?

Gość gość
17:21:57 no tak bo piękne modelki i aktorki nigdy nie są zdradzane, a widziałeś gościu Gwen Stefani jak wygląda? Ona też była zdradzana przez swojego parszywca :/ Więc nie pieprz swoich ciasno umysłowych teorii.

Gość gość
17:28 twoje ciasne horyzonty umyslowe zaciskaja i miazdza slowo "atrakcyjny" jesli kobieta wybiera sobie parszywca to znaczy ze sama jest odchylona

Gość gość
"gdybys byla atrakcyjna - to by nie zdradzal" Hahaha, co za teoria. :D:D To zastanów się, głupia dziewczynko, dlaczego modelki i piękne aktorki są zdradzane.

Gość gość
Sandra Bullock była zdradzana. Heidi Klum (jedna z najsłynniejszych modelek) była zdradzana. Julia Roberts była zdradzana. Tak samo jak Gwyneth Paltrow, Jessica Simpson, Demi Moore, Naomi Watts. Wszystkie to piękne kobiety.

Gość gość
17:34 dlatego ze atrakcyjnosc to szerokie pojecie, ktore glupcy zawezaja tylko do piekna zewnetrznego glupia kobieta nie jest wg moich kryteriow atrakcyjna, a glupia wybierze glupca ktory ma rozbiegane oczka i tylko jedno w glowie, babiarzem nikt z dnia na dzien sie nie staje (chyba ze po znacznym urazie glowy)

Gość gość
[17:33 Połowa twojej wypowiedzi to bełkot pseudointelektualny. Nie masz pojęcia o tym, że nie jest trudno oszukać kogoś kto cię kocha, parszywce to potrafią, z premedytacją.

Gość gość
a glupcy dalej beda brneli w jedno i nabija kilka stron na jedno kopyto walczac z wiatrakami :) nie masz pojecia, o czym mam pojecie, wiec daruj swoje impertynencje, bo mnie oni ni grzeja ni ziebia :)

Gość gość
sam sobie przeczysz, atrakcyjność oddzieliłeś od mądrości łosiu, a teraz zgrywasz, że w twych kategoriach atrakcyjności zawiera mądrość...wiesz ludzie potrafią jeszcze czytać ze zrozumieniem, więc albo naucz się pisać, albo przestań teorię zaginać z braku argumentów

Gość gość
sorry ale do slubu nikt madry nie idzie w fazie zakochania - znajac sie rok, kilka lat wystarczy zeby zauwazyc niepokojace kwestie, chyba ze sie ich nie chce widziec, no to patrz: glupota

Gość gość
dobrze piszecie. ale ja mysle ze wszystkie rodzaje kobiet są zdradzane i te z pieknem wewnetrznym i te z brzydkie wdsedzie

Gość gość
atrakcyjnosc zawiera wiele przymiotow, w tym np. madrosc, nie widze sprzecznosci w tym co napisane jest przeze mnie, wyszczegolniono cechy do poszczegolnych kwestii. jak nie potrafisz rozrozniac atrakcyjnosci fizycznej od innych w tym od ogolnej, calosciowej, to twoja sprawa

Gość gość
przede wszystkim zdradzane sa te, ktore sobie takiego faceta z taka tendencja wybieraja

Gość gość
a nie bierzecie pod uwagę faktu,że większość z nas zakłada maskę w zależności od sytuacji i celu,potrafią być perfekcyjni w swoich rólkach,rolach,udając kogoś kim nie są jak to mówią,że trzeba zjeść beczkę soli by przejrzeć drugą osobę myślę,ze są spece od kamuflowania się

Gość gość
tak, ale to mniejszosc, wiekszosc nie potrafi tak dobrze grac przez kilka lat intensywnego zwiazku, mieszkania ze soba, wiekszosc zdradza sie/odkrywa od czasu do czasu podejrzanymi zachowaniami ktore powinny dawac do myslenia - ze np. jest kobieciarzem

Gość gość
To nie ma sensu. Jak można w 18 latku rozpoznać zdradzacza? No jak? Chodzisz z takim przez 7 lat, bierzesz ślub a on zaraz potem cię zdradza? Bez powodu, z brzydką i głupą kobietą, ale za to latwą? A potem płacze? I jeszcze mam myśleć ze to moja wina? Pfff

Gość gość
To, że dałam się oszukać nie czynie mnie głupią, bo nie jest sztuką oszukać kogoś kto cię kocha.

Gość gość
25 lat to dziecko. Byl z inna przed toba?

Gość gość
gość przede wszystkim zdradzane sa te, ktore sobie takiego faceta z taka tendencja wybieraja d Dokładnie tak!