Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama chudnie w oczach

Polecane posty

Gość gość

A się nie odchudza, słodyczami nieraz się obżera. To dziwne, żeby tak zlecieć z wagi bez powodu.. dodatkowo często źle się czuje, narzeka że jest rozbita i czuje się jakby umierała. Wysyłam ją do lekarza, a ona nic.. nie dba o siebie zupełnie

Gość gość
koniecznie musi iść do lekarza bo to bardzo zły objaw:O

Gość gość
Właśnie wiem! Tylko jak jej to przetłumaczyć, skoro ona jest uparta jak osioł i uważa, że wszystko wie jak najlepiej, nieraz się kłócimy.. podejrzewam, że ona też myśli, że coś jest nie tak, ale się po prostu boi....

Gość gość
Moja ciocia tez chudla w oczach, tez chyba wiedziala ze cos zlego sie z nia dzieje i dlugo ja wszyscy namawiali zeby poszla do lekarza. Poszla kiedy juz naprawde bylo zle. Okazalo sie ze miala raka jajnika. Zrobil jej jeszcze operacje ale zmarala niespelna dwa miesiaca po diagnozie. Zrob naprawde wszystko zeby mama poszla do lekarza tym bardziej ze widzisz golym okiem ze cos z nia nie tak.

Gość gość
pomocy moja mama chudnie w oczach jest słaba poza tym przestala jesc chodzi od lekarza do lekarza robiła gastroskopie i badali zołądek okazało sie ze miała zapalenie zołądka dostała leki i nic nie pomaga juz nie mamy pojecia do kogo sie z nia udac zeby jej pomogli moze ktos miał podobny przypadek

Gość gość
Moja siostra mieszka w Niemczech. Pracuje w środowisku medycznym. Z osobami chorymi na raka. Zaczęla sie banicznie bać tej choroby i robiła wszystkie badania. Często się kontroluje. Lekarka uświadomiła jej, że podejrzenie raka jest wtedy kiedy człowiek w bliskim okresie czasu bardzo chudnie. To było pierwsze z pyttań lekarki. Czy Pani w najblizszym czasie spadła dużo z wagi.

Gość gość
Jesli juz spadaja z wagi to za pozno na wyleczenie . Rak dosc daleko posuniety :(

Gość gość
przykro mi to jest rak

Gość narodowiec1995
Niestety,koleżanko,już jest po wszystkim :(.Moja babcia zaczęła drastycznie chudnąć w kwietniu 2010 r,zmarła w maju(w międzyczasie miała krótki kilkudniowy okres,gdzie przybrała na wadze,i wszyscy myśleli,że jest ok) ...Szczere wyrazy współczucia,trzymaj się...

Gość gość
Ale twoja babcia miała inne objawy?I na co zmarła?Bez przesada ja kilka lat temu raczej sie nie odchudzałam ale tez schudłam po efekcie jojo.

Gość gość
Ja p*****le a może ma nadczynność tarczycy

Gość narodowiec1995
rak trzustki...

Gość gość
ma raka? Pogoń ja do lekarza, gwa/ ł/ to/ wny spadek wagi mówi za siebie. Chyba że ją podejrzewasz o bulimię, czy jak to się tam zwie, kiedy gówniary zrą i rzygają zaraz

Gość gość
Ale miała inne objawy ?Z chemi sie bardzo chudnie.Zalezy ilew schudła moze przeżywa cos i to ze stresu?

Gość gość
ludzie, nie tylko rak moze to tarczyca lub cukrzyca, wystarczy chociaz zbadac krew, a potem usg

Gość gość
alez jestescie co-niektorzy.....zaraz zastraszacie na maxa ...pocieszcie,dopomozcie chociazby slowem,propozycja jak pomoc? !

Gość gość
no tak, jak zwykle wioskowe mądrości, lepiej się nie badać bo to na pewno rak ludzie chudną gdy mają chorą tarczycę, cukrzycę lub niewydolność nerek jest wiele chorób które mogą powodować chudnięcie

Gość gość
Uspokujcie się z tym rakiem. Ja też jestem mamą i w zeszłym roku schudłam bardzo, po wykluczeniu chorób wszelakich przez lekarzy, okazało się, że przyczyną są kapsułki z wiesiołkiem, które łykałam, a które zawierały glicerol.

Gość gość
Moja mama ostatnio bardzo schudła ma za dużo czerwonyvh krwinek idzie do szpitala na pobranie szpiku

Gość gość
Aż boje się mysleć jaka będzie diagnoza