Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatynka30

Tracę wiarę że są jeszcze wierni faceci

Polecane posty

Gość szatynka30

Witam Tak jak w temacie., że nic z tego, bo szukam kogoś w swoim wieku Założyłam konto na sympatii i napisał do mnie facet w wieku 49 lat. Odrazu mu zakomunikowałam, że nic z tego, bo szukam kogoś w swoim wieku. Dałam mu nr gg i pół dnia dziś ze sobą pisaliśmy. Dla mnie to tylko internetowy znajomy a ten dalej pił do czegoś więcej. Potem sie okazało, że ma żonę i twierdzi, że nie krzywdzi jej umawiając sie i pisząc z innymi, póki ona o tym nie wie... Nie widzi nic złego w swoim postępowaniu. Zapytał, czy dlatego, że jest z kimś ma już do końca życia na poznać smaku ust innej kobiety... I sądzi że to ja żyję w pięknej mrzonce, że kiedyś spotkam wiernego. Spławiłam drania. Naprawdę na świecie są już tylko takie niewierne i podłe padalce?

Gość gość
moze istnieje jakis rezerwat trzymaja tam ostatnie sztuki

Gość szatynka30
Wlasnie nie, Arabia to kolebka poligamii :)

Gość szatynka30
Rescator, ciekawe czy jesteś taki liberalny jak to tobie przyprawia się rogi

Moze i Twoja zona twierdzi ze wierzy w monogamie, ale na boku juz szuka innego nasienia. :) Jestes zwyczajnym frajerem.

Gość gość
Masz rację,że tracisz wiarę,bo żaden nie jest wierny. Faceci to świnie, uprawiają seks z kobietami i jednocześnie z mężczyznami.

Gość gość
to ty polaczku jesteś frajerem hahahah polaków frajerów jakich mało na świecie

Myslisz ze jak uwolnisz bestie z klatki to bedzie zachowywac sie racjonalnie i lojalnie? Kobiety sa wierne tylko w szariacie bo tam jest kara smierci za taki numer.

Rescator555 widze ze nie bardzo rozumiesz jakie sa kobiety. Prawdziwa kobieta niema ego tylko kieruje sie emocjami. Myslisz ze jak spotka jakiegos kolesia ktory jej sie bardzo spodoba to nie rozlozy nóg? Na jakiej planecie zyjesz?

Jestes niewolnikiem zydow nawet nie zdajac sobie z tego sprawy.

Gość gość
są wierni ale chyba na wymarciu

Gość gość
to spotykasz jakieś dziwne kobiety, bo raczej większość ceniłaby to że jesteś wierny

Ceniłaby bo jakis naiwniak musi placic rachunki i sponsorowac zycie. :)

W moim związku działa podstawowa zasada "Nigdy nie wypuszczaj z domu swojego faceta z pustym żołądkiem i pełnymi jądrami ".

Gość gość over 35
Egoiści, samoluby, maminsynki - to jeżeli im zony regularnie dają a oni zdradzają. Jak żony nie dają to są to zaradni, niezalezni i mądrzy mężczyźni świetnie radzący sobie z przeciwnościami .

Gość gość
dziś kobiety lecą na *****czy a oni z zasady nie są wierni

Gość gość
J and J - święte słowa :)

Gość Taki_jeden_964
Naprawdę na świecie są już tylko takie niewierne i podłe padalce? xxx Mnie też się nóż otwiera jak czytam o takich kolesiach. Wcale ci się nie dziwie. Ja już tyle lat marzę o tych jedynych ustach i żadnych innych, przykrzy mi się za kimś, a nie mam szans na związek. Niech się cieszy, że coś dostał od życia. I to nie mało.

ja nie zamierzam być NIKOMU wierna z zasady i kkibicuję tym co zdradzają leniwa zadufane kafetarianki. zasługujecie na to

Gość Lalletschka
Też myślę że nie ma za bardzo ...Smutne to. A jeśli nawet gdzieś są, to jest ich bardzo mało ( i są już zajęci :) .

Gość gość
Zawsze mówicie ze zajęci zamiast przyznać się przed sobą ze porostu większość z was leci na dupkow i wymieniacie się nimi albo oni wami.

Gość Taki_jeden_964
To ma przykład w temacie zajętego wiernego. Ja czasem mam wrażenie, że kobity co innego robią i myślą, a co innego tutaj piszą.