Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci na czatach są tak pojebani ? Czy większość jest tak zjebana ?

Polecane posty

Gość gość

Serio pytam, mieszkam jeszcze w małej dziurze, wiocha, do najblizszego wiekszego miasta mam 80 km, do stolicy ponad 100 i nie mam doswiadczenia zadnego z facetami. Czesto siedze na czacie i widze, ze wiekszosc to chorzy psychicznie imbecyle, bardziej inteligentny jest moj 8 letni siostrzeniec. Az nie chce mi sie opisywac roznych histoii, jestem załamana i zdruzgotana 😡

Gość gość
mysle,ze odpowiedz jest prosta...kobiety sa p******e!

Gość gość
Normalni ludzie sa już dawno pozajmowani, zostali sami p******i

Gość gość
Są tacy, bo dostosowują się intelektualnie do tamtejszych kobiet :P Kto normalny poznaje kogoś na czacie?

Gość pomaranczlala
Na czatach nie ma facetów tylko sami chłopcy. Oto odpowiedź. :)

Gość gość
A ja się zastanawiam jak ci faceci (żonaci) poznali swoje żony. Czym je ujęli skoro na czacie w kontaktach z kobietami to tacy gamonie. Nic dziwnego że podobno im się nie układa w małżeństwie. Z drugiej strony skoro są tacy faceci I tak się zachowują tzn, że kobiety na czacie im na to pozwalają. Nie byłoby popytu, nie byłoby podaży. Wiec jak to świadczy o kobietach.

Gość gość
A ja na czacie poznałam swoją miłość :) Pisaliśmy, potem rozmawialiśmy przez telefon, wreszcie się spotkaliśmy i spotykamy do dzisiaj i planujemy razem przyszłość :) Ale on był właśnie inny, od początku swobodnie mi się z nim rozmawiało jakbyśmy się znali od zawsze :) A potem co raz bardziej mnie oczarowywał swoją osobowością i słowami i do dzisiaj mnie czaruje już na żywo :) Trwa już to ponad dwa lata ponad rok się spotykamy :)

Gość gość
czarny do budy ! do budy czarny i nie obszczekuj ludzi.

Facet czy kobieta... na czacie z nikim normalnym nie rozmawiałem. Czat to burdel. Nie ma co ukrywać.

Gość gość
A co można powiedzieć o kobietach? 2 na 3 w ciągu 10 minut pisania zaczynają rozmowę na temat seksu, a jak facet im przypasuje, to chcą się umawiać na bzykanie.

Gość gość
Ty mówisz że faceci na czacie są p******i. Nieprawda p******e są kobiety które tam wchodzą. Facet jak wejdzie na czat to wiadomo szuka seksu a kobieta? Tam poznałem dwie opcje szuka ksiecia szczegol ze pol miasta ja wczesniej zaliczylo :D albo ma faceta ktory chce słuchac jej pier..olenia bo rownie dobrze mozna by rozmawiac z szympansem. Trzeba byc naprawde pojepanym by znizac sie do poziomu ludzi z czatu.