Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
myślę, że na ten temat wchodzą osoby ktore i tak jego kanal subskrybowaly. eh, jego dziewczyna ma szczęście tak swoją drogą....

Gość gość
Mowie po raz chyba 10. Zazdroszcze tej dziewczynie ;(

Gość gość
a jakaś laska miała powiedzieć coś więcej o tym dziewuszysku :D ja nadal czekam :D

Gość gość
Ej no właśnie ja również czekam :)

Gość gość
Hahaha :D moze nie naciskajmy tak choc swoją drogą ja też jestem cholernie ciekawa co to za dziewucha co zawładneła sercem naszego Maćka a poza tym odniose sie do tego co gadacie nikt niczego złego nie robi i nie pisze to normalne ze jestesmy ciekawe

Gość gość
Ewentualnie spaliłabym buraka jakby sie okazało ze to wszystko trafia w ręce Maćka te wszystkie wpisy :D

Gość gość
może boi się cokolwiek więcej o niej napisać, żeby jakiś faktoid albo inny super express się nie zainteresował? przecież oni tylko polują na takie ciekawostki.

Gość gość
Choc cholera wie aa jak kiedys sie dowie o tym forum to co ???!! :D

Gość gość
przecież my tylko spekulujemy :) myślicie, że mialby nam to za złe? :) mam wrażenie, że jego nawet ten temat by zupelnie nie zainteresowal.

Gość gość
to poda nas na policje i zaangażuje prywatengo detektywa, aby wytropił wszystkie niewiasty piszące w tym temacie :D :D :D

Gość gość
Aa tam każda fanka nie wiem no np aktora piosenkarza czy zespołu robi to samo wiec nie przejmujcie sie TO JEST NORMALNE

Gość gość
Mam takie troche głupie pytanie ale czy on na codzien po miescie łazi w tych marynarkach?? :D :D

Gość gość
nie, chodzi na waleta albo w peruce :D przecież marynarka to normalny ubiór :D zresztą te jego marynarki są bardziej casualowe więc pasują na każdą okazje.

Gość gość
Hahaha wiem głupie pytanie-głupia odpowiedź :D

Gość gość
Niekryty ma ślicznego pieska-Danielsa ciekawe czy to jego pies ale jest bardzo słodki :D jak jego pan zresztą :D

Gość gość
marynarki to adekwatny strój bo tuszują braki w wygladzie :) a tak jak go widziałam to stwierdzam, że to jest zdecydowane przeciwienstwo Pudziana albo Burnejki :D Bez muskułów, ale za to z dobrze rozwiniętym mięśniem piwnym :D Ale pyszczek ma bardzo sympatyczny, więc olać beznadziejne proporcje :D

Gość gość
Zastanwia mnie jedno Niekryty mieszka w domu czy w bloku? Bo w jednym z odcinkow Scoby Doo mowi o sąsiadach na górze a w filmie o nauce j angielskiego siedzi na dworze przy jakims domku jednorodzinnym

Gość gość
No i jest do tego noo powtarzam to 100 razy MEGA MEGA MEGA INTELIGENTNY

Gość gość
teraz chyba w domu pod Łodzią. na takim totalnym zad***e, gdzie psy d****i szczekają.

Gość gość
Nie dziwie sie ze chce uciec :( w miescie jalby mieszkal to nieletnie by mu sie po krzakach chowały a tak to ma święty spokój :D

Gość gość
jak go widziałam z dziewczyna to zastanawialam sie jak to mozliwe ze z nia wytrzymuje. cały czas mu coś trajkotała, gestykulowała, a on biedny tego sluchac musiał :D

Gość gość
Hahahaha wygadana lepiej ze trajokcze niz jakis muł co by sie nie odezwał :D ze mna by tez rozmowy nie wytrzymal bo ja tez jestem straszną gadułą hahaha :D

Gość gość
Ja jestem na codzien gadułą ale jak spotkam kogos sławnego nagle mi brakuje jezyka w gebie wiec podejrzewam ze tak by bylo jak bym spotkala Maćka

Gość gość
ja też dużo mówię, ale jak na nich patrzyłam to nie dało się nie uśmiechnąć. :D dziewczyna rozprawiała o czymś z taka egzaltacją, że lada chwila by z tych własnych emocji wybuchła :D przewalone ma ten facet :D

Gość gość
I to jest moja najwieksza wada ze jak ktos mnie onieśmieli albo mnie oczaruje albo mi sie spodoba nagle kula w gardle i koniec :(

Gość gość
Hahaha dziewczyna z temperamentem :D

Gość gość
Z taką dziewczyną nie ma nudów w związku myśle :D

Gość gość
to teraz czekam na łączone "Przemyślenia..." :D