Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
Ale jak doszło do tego że no wiesz? ;)

Gość gość
a dlaczego miałby się z żadną nie przespać? myślałaś, że taki mężczyzna jest prawiczkiem?

Gość gość
tak jak mówię, moja koleżanka miała okazję z nim być przez chwilę, własciwie bardzo krótką chwilę i trochę rzeczy zdazyła mi powiedzieć. to info z drugiej ręki wiec pewnie trzeba przefiltrować, no ale wydaje mi sie ze cos w tym jest. moze w stosunku do kobiety, która szczerze pokocha bedzie inny, ale z tego co slyszalam, to mocno nastawiony na pracę, rozwój, a kobiety nie za bardzo. to znaczy jeżeli jakas sie pojawila i była chętna to korzystał, a jeżeli nie to samemu sie szukac nie chcialo.

Gość gość
Trochę taki egoista co? Tylko chciał się zabawić i z uczuciami dziewczyn się nie liczył

Gość gość
No wlasnie jak to jest taki chyba ze jak ma potrzebe to musi zaspokoić i koniec??

Gość gość
Kurcze ciezko mi to jest teraz wszystko zrozumiec tu ponoć charakter z******ty ale sfera uczuciowa zachwiana nie potrafie jakos tego przetrawic zrozumiec nie wiem ...

Gość gość
Nie wiem jak mam o tym myśleć

Gość gość
Nie może sobie poprostu zwalić a nie najpierw robi nadzieję dziewczynom? A potem je wykorzystuje i zostawia! Żałosne. Zawiodłam się na nim. Jest to mój idol ale teraz przesadził i miałam nadzieję że to nie prawda a tu jednak. Dlaczego te wykorzystane dziewczyny o niczym nie mówiły i dowiadujemy się o tym dopiero teraz?!

Gość gość
nie czuje się wykorzystana. ja tego chciałam. zdawałam sobie sprawe, że pewnie nic z tego nie bedzie, ale po prostu chcialam być chwilę obok niego. wiedzialam, ze nie potrafiłabym z nim stworzyc zwiazku... nie wypowiadam sie za inne, ale nie uwzam, ze mnie wykorzystał.

Gość gość
jestem wyzwoloną kobietą. mogę spać z kim i kiedy chcę. nie z każdym musze się wiązać, ale też mam potrzeby i nie widzę nic złego w ich realizacji.

Gość gość
Ale jak do tego doszło? Opowiedz spotkanie do chwili w łóżku xD reszty szczegółów znać nie chce xD

jeżeli laski pchały mu się do łóżka to dlaczego miał nie skorzystać? jeżeli dziewczyna myśli o poważnej znajomości to nie powinna na dzień dobry wskakiwać facetowi do łóżka bo wiadomo, że uzna to za jednorazowy numerek.

Gość gość
Wiecie chyba juz nie spojrze na niego tak jak jeszcze pare dni temu jeszcze pare godzin traktowałam go jak bądź co bądź bóstwo idelanego faceta i inteligentnego ale teraz? Po tym co sie dowiedzialam jest dla mnie zwykłym śmieciem i gwiazdorem który wyżej sra niż ma!

Gość gość
Zgadzam się z osobą wyżej

Gość gość
jak doszło? jak zwykle - przez znajomych znajomych znajomych. na jakiejś imprezie. zagadałam, nastepnego dnia umowilismy się na kawę, pozniej zaproponowałam zebysmy poszli do mnie albo do niego, poszlismy do niego i na tym nasza znajomosc sie skonczyla.

Gość gość
ale co wy do niego macie? dziewczyny same pisza, ze chcialy sie z nim pokochac, to dlaczego miałby tego nie robic? czy jakas pisze, ze ma zlamane serce z tego powodu. NIE. ja rozumiem ze uwazacie ze seks bez milosci jest niewazny i w ogole, ale jak widac dziewczynom zalezalo na seksie. dlaczego na niego spadaja gromy, skoro to one mu sie wepchały do lozka?

Gość gość
a wy dałyście sie prefidnie wykorzystac napewno zrobił maślane oczy i pare pazy sie uśmiechnął bo i tak wiedzial ze nie wazne co by zrobil kazda jest jego!

Gość gość
Nom. Akurat tu jest prawda. Ale jednak i tak juz nie uważam tak o nim jak uwazalam jeszcze parę godzin temu

Gość gość
Zresztą on sam w sobie jest czarujący i fantastyczny no i kazda na to leci

Gość gość
myślę, że niewiele osób obchodzi co uwazasz. zastanawiam sie tylko dlaczego zmieniać mniemanie o czlowieku ktory zrobil to co kazdy inny facet na jego miejscu? jest dziewczyna ktora pcha sie do lozka, nie chce zobowiazan, nie prosi o zwiazek. dlaczego ma nie pojsc? każdy normalny, zdrowy facet ze sprawnym penisem skorzystalby z okazji... nie usprawiedliwam tego, ale po prostu uwazam ze nic zlego nie zrobil. to raczej zle swiadczy o kobietach ze rozkladaja nogi tylko dlatego ze jest gwiazdorkiem.

Gość gość
Ku**a nooo... Jeszcze niedawno był to facet idealny a teraz... Wczoraj nie mogłam zasnąć bo byłam taka podjarana tym co dziewczyny na forum mówiły. Teraz znowu nie zasne ale to z rozczarowania.

Gość gość
To wlasnie jest beznadziejne męskie myślenie dla mnie seks bez miłości jest bez sensu

Gość gość
haha, wy łykacie wszystko jak pelikany. skad w ogole wiecie czy te dziewczyny z nim spały? ja mysle, że to facet z klasa i nie poleciałby na pierwsze lepsze p***y. myślę, że te laski to wszystko sobie wymysliby, bo chcialyby zeby taki facet je bzyknął.

Gość gość
Niestety ja tez jestem okropnie rozczarowana ale idelany facet nie oznacza dobry i kochający niestety...

Gość gość
pewnie te wszystkie wpisy o spaniu są napisane przez jedną frustratkę, ktora nie moze zniesc, ze ma dziewczyne i że ma normalną dziewczynę, a na nią nie chciał polecieć. nie wierzcie we wszystko co pisza ludzie - wczesniej 15 stron piania jaki cudny facet. potwierdzilo to wiele osob. a teraz niby co? nagle ma takie defekty ze ***** kazda? gdyby tak było, to teraz pokazałby się z modelką, a nie zwykłą dziewczyna... zlitujcie sie laski...

Gość gość
Wiesz ja jeszcze wczoraj tez tak myslałam ale nie tylko na tym forum piszą że z nim spały

Gość gość
też uważam, że ktoś koloryzuje. przez pewien czas miałam okazję go widywać, kiedyś byliśmy na wspólnej imprezie - jakieś 2-3 lata, wszyscy ludzie ze studiów. już wtedy był sławny. jak jakaś laska do niego podeszła z dość jednoznaczną intencją, to tylko podziękował, przeprosił i odszedł. nie wierzę, że mógłby spotkać się z laską na jeden numerek. to nie ten typ człowieka.

Gość gość
Tak! Moja wiara w tego człowieka wraca!

Gość gość
wiadomo, że nie tylko na tym. to samo piszą o Żebrowski, Żmijewskim etc. poczytajcie sobie. Wystarczy że jest sławny facet, a już zlecą się takie, które wymyślą, że czego to z nim nie robiły. chcą, żeby to ich ego podniosło. Mówię jeszcze raz: NIE WIERZĘ LASKOM, KTÓRE TO PISZĄ. Wiem jaki on jest, znałam go i przez długi czas spotykaliśmy się koleżeńsko. On prędzej by głowę spuścił i przeprosił, że robi komuś przykrość, niż wykorzystał...