Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy uważacie że to nie w porządku wobec faceta

Polecane posty

Gość gość

nie mam pracy od roku, brakuje mi kasy na wszystko, jak on do mnie przyjezdza do zawsze coś gotuję na kolację i odkąd nie mam pracy to on kupuje mi wszystkie produkty na tą kolację, a jak zaprasza czasami do kina czy gdzieś jedziemy to za wszystko płaci sam. Czasami też wyśle mi pieniądze na kupienie pigułek, nie zawsze ale zdarzyło się tak kilka razy. Beznadziejnie się z tym czuje, kiedyś jak miała pracę to takie rzeczy jak tabletki czy produkty na kolację kupowałam sama a teraz on kupuje większość rzeczy :(

Gość gość
no to sie do roboty trzeba brać i pomagać frajerowi

Gość gość
sama jestem frajerką bo nie mam pracy :o

Gość 09909
skoro jestescie razem jest to normalne, teraz jest ciezko o prace

Gość gość
jak ktoś bardzo chce pracy to ją znajdzie

Gość gość
Ja mam pracę, ale i tak każę za wszystko płacić facetowi, także głowa do góry!

Gość rusza akcja
daje ci na pigułki czyli chodzi mu tylko o ******ie

Gość gość
traktuje cie po prostu jak dzi\\wkę, więc daje ci nawet na pigułki. Swoją drogą zwykły egoista, skoro wie jakie pigułki mają skutki uboczne, a każe je brać dziewczynie, masakra. No ale skoro ma dzi\\wkę, która daje się ru\chać bez gumki i zażywa pigułki hormonalne, które wyniszczają zdrowie kobiety, to z tego korzysta i jeszcze ci za to płaci, więc o co ci chodzi? i tak ryzykujesz swoje zdrowie i zycie biorąc pigułki. Więc nie rób z niego takiego świetego i dobrego, bo on mysli tylko o swoim ku\tasie a nie o twoim zdrowiu. Jakby cię naprawdę kochal to by ci nie kazal brac pigulek, bo by wiedzial jakie są skutki uboczne (rak piersi, guzy wątroby, zakrzepica, udar itp.), a on mysli tylko o tym, zeby zamoczyc, wiec czemu ci go tak szkoda?

Gość gość
to chyba fajnie ze facet Cie wspiera nie?? skoro kiedys Ty kupowałas produkty na kolacje, pigułki itp i on z tego korzysta to chyba norma ze przez jakis czas on bedzie za to płacił prawda??

Gość gość
nikt mi nie karze brac pigułek, sama je zaczęłam brać jeszcze przed tym jak go poznałam, ze względu na problemu hormonalne, bóle brzucha przez które ladowałam co miesiąc na pogotowiu i przez to że nie chce miec na razie dzieci. On mnie do tego nie zmusza a wręcz przeciwnie mówił żebym przestała brać bo są szkodliwe.

Gość gość
wedlug mnie to normalne- jak sie kocha to sie pomaga.