Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 09909

Wszystkie kochanki

Polecane posty

Gość 09909

Opowiedzcie o sobie ;) wg was dlaczego oni wybierają was a nie żony?

Gość gość
Chyba na odwrót, 90% facetów wraca do zon

Gość 09909
a co z tymi co sa w dlugim zwiazku z kochankami i takie cos im opodwiada?

Gość gość
Bo faceci tak mają że jedną chcą do zycia a druga do bzykania .Ty wy jesteście worami na spermę , my jesteśmy do zycia i facet ma poczucie stabilnośći u nas .No a wy rozkładacie nogi na zawołanie u nas trzeba sie odrobinke o to postarać :P

Gość gość
co jestes kochanka i myslisz ,ze sie z toba ozeni.

Gość gosc7t86y7t876r78i
zazwyczaj to wlasne w zony sie spuszczaja ;)

Gość gość
No jak ona tak mysli , to musi miec nieżle nasrane we łbie .Bardzo rzadko się zdarza że idzie zyć do kochanki , a jak juz idzie to ma przesrane od zony alimenty trzeba płacić itp

Gość gość
byłam kochanką, po czasie dotarło do mnie jakie to jest załosne i ze gadki o miłosci to sciema, a chodzi tylko o bzykanie, nigdy wiecej !!

Gość gość
No spuszczaja sie bo taka kolej zycia w końcu jestem zona i d**y musze dawać no nie :P zreszta małzenstwo nie polega tylko na seksie a u kochanki niestety tylko na tym :)

Gość gość
a moze wypowiedza sie takie ktore sa kochankami i maja swoich stalych partnerow lub nie. Takie ktorym odpowiada taki uklad ze sa kochankami i wcale nie chca aby on sie rozwodzil i z nia bral slub

Gość gość
racja malzenstwo jeszcze polega na wspolnym kredycie, praniu gaci, wychowaniu bachorow i sluchaniu jak to babe boli brzuch bo ma ciote i nigdy ie chce sie jej bzykac ;)

Gość gość
Co za brzytkie wyrarzena:-) kazdy zdrowy facet ktory ma kilka kont w banku ,normalne ze ma kilka panienek. Mysle ze zdrowych. Jak chory to niech se czepie jak babsko fochy robi:-(

Gość gość
Zreszta jak facet ma kochankę to musi być p***a chodzaca , to jest uciekanie od problemów i zycia codziennego tylko pytanie mam jedno do takich na ch*j ci zona jest potrzebna dla facet kierujacy się tylko bo mu kochanka da lepiej to dno ,ich gadki sa rozwalajace ze zona nie rozumie ze nie d******pki ze dzieci go mecza itp .Pytanie po co zakładacie rodziny ? Po co sie meczycie , dlatego jak facet tak opowiada kochance jak mu zle to powinien sie rozwieść a nie mydlic oczy wam kochankom ze maja kredyty ze dzieci małe itp pusty smiech mnie ogarnia bo jestescie głupie i naiwne

Gość gość
Kochanki to często kobiety z rozbitych rodzin, wychowane bez ojca albo matki, spragnione uczuc, do tego stopnia ze zwyczajnie nie widza swojej sytuacji, myślą tylko o tym żeby zostać zaspokojone. To niestety choroba jest. A faceci to na zimno wykorzystują.

Gość gość
kochanka ma latwiej taniec brzucha i do lozka

Gość gość
e tam sranie w banie, wychowałam sie w pełnej rodzinie i mam zadnej potrzeby okazywania mi wielkich uczuc

Gość gość
Błam kochanką,zostawił dla mnie kobietę,ale znudził mi sie po roku i chyba jest sam???? nie wiem tego :)

Gość gość
Jak sobie zrobili dzieci to muszą je wychowac oboje prawda , małzenstwo polega na wzajemnym zaufaniu , szacunku i zrozumieniu w kazdej kwesti i uwazam ze wszystko trzeba zrobic by naprawic te małzenstwo np mozna pójsc do poradni lub wspólnie wyjechac to tylko przykłady , a facet który zawija sie i wsadza gdzie popadnie to nie facet to cos co ma tylko miedzy nogami i tym mysli

Gość gość
Może i w pełnej ale może w zimnej.

Gość gość
jestem kochanka, i to nie jedyną tego faceta. od samego początku mowił mi i mowi nadal ze tylko na seks sie spotykamy i nie bedzie mi mydlil oczu ze zony nie kocha i od niej odejdzie dla mnie, ja mam stalego partnera , kiepski jest w lozku wiec korzystam na boku póki mogę.

Gość gość
jestem kochanką bardzo mi to odpowiada dzwonię po niego tylko, gdy mam ochotę na seks pomiędzy seksem się nie kontaktujemy, nie ma najmniejszej potrzeby to żadna miłość, to tylko obopólna przyjemność

Gość gość
moim kochankiem jest moj szef

Gość gość
No to jeszcze gorsza od tego facet kochanka jestes , nie dosc ze kiepski a Ty sie puszczasz jeszcze na boku zwykła sciera jestes .Bo jak suka nie da pies nie wezmie , pozbawiona jestes skrupółów korzystaj jak mozesz ale ciało zwiędnie i pozostanie ci tylko marchewka lun swieczka i wtedy dopadna cie wyrzuty ze zwykły lachon byłas he he he

Gość gość
Dla mnie jak prawdziwy facet jak kocha nie zdradzi i kobieta tak samo .Pewnie wiekszośc sie ze mna zgodzi

Gość gość
ogólnie to ja jestem wolna - to ja pisałam wcześniej, że spotykam się tylko na seks, który jest mega przyjemny a to że on zdradza - to już jakby jego sprawa, nie moja, nie byłabym ja, byłaby inna, ja jego żonie nie przysięgałam i ja nikogo nie oszukuję - nawet jej nie znam

Gość gość
Właśnie Twoja jesteś wspólwinna za to , nie pierdziel mi ok .Tak samo reke przykłądasz do tego jak i on i co z tego ze byłaby inna ale jestes Ty i jesteś winna tyle w temacie .Mam nadzieje ze jak wyjdziesz za mąz zakochasz sie na zabój a Twój mezus sie znudzi i bedzie wkładał swojego do innej c**y , i dobrze by było gdybys sie dowiedziała wtedy poczujesz jakby w morde ktos ci dał , no ale tamta powie to samo co Ty teraz .Ciekawe jaka bedzie Twoja mina chciałabym to zobaczyc no chyba ze w trójkata bedziecie sie bawic no ale do tego to naprawde trzeba miec juz nasrane we łbie

Gość gość
wgl nie rozumiem niektórych facetów mają żony , a na boku kilka lasek do dymania. w dodatku gdzie im sie przytrafi to pieprza się. po co im w takim razei zony?

Mialam romans z facetem z pracy. Czulam sie jak szmata jak do mnie doszlo co robie. Nie zgadzajcie sie na to nigdy. Byc kochanka nic przyjemnego

Gość gość
a ubliżaj mi - haha, myślisz, że mi dopiekłaś? postaraj się w łóżku trochę, daj mężowi od czasu do czasu, to nie będzie cię zdradzał. ZA ZDRADĘ ŻONY ODPOWIEDZIALNY JEST MĄŻ - zapamiętaj to sobie, ja na dobrą sprawę nawet nie musiałabym wiedzieć, że on ma żonę

Gość gość
jeszcze jedno - jeśli mój facet kiedykolwiek mnie zdradzi, to będzie to tylko i wyłącznie jego wina i to on poniesie odpowiedzialność