Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mialyscie problemy z macierzynskim z ZUS

Polecane posty

Gość gość

Bo my mamy problem otóż urodziłam 1 marca córkę. Pierwsze pieniądze dostałam teraz 18 maja tysiąc złotych następne pieniądze miałam dostać DO 25 maja dziś wchodzę na konto a tam nic. Dwa razy będąc w ZUS pytalam kiedy dostane pieniądze bo mam rachunki, leki i inne oplaty a pracodawca wszystko wysłał zgodnie z terminem, urzędniczki były zgodne do 25 dostane. Córka ma dziś 3 mc a ja przez ten czas dostałam tylko 1000 zl.. :( Co byście zrobiły na moim ms. Aaa i temat dla normalnych matek a nie dla tych co zaczną zaraz prawić morały "Do pracy a nie na ZUS liczysz" , płace składki i wymagam!

Gość gość
wymagasz? ile tych składek płacisz?

Gość gość
nigdy nie bralam macierzynskiego z zus nie stac mnie na luksus pojscia na macierzynski 🖐️

Gość gość
to o jakich składkach piszesz?

Gość gość
Chcialabym ci pomoc ale za bardzo się na tym nie znam,sama niedlugo idę na macierzyński,będzie calkiem wysoki,bo pracowalam prawie cala ciąże pilnie zeby sobie podniesc średnia,ale mam nadzieję ze nie będą mi robić problemu...pracuje juz sporo bo od 8 lat,wiec tez mi sie chyba cos nalezy od Państwa :)

ja dzwoniłam do zusu i mi babka powiedziała kiedy kasa będzie - wymieniła każdy miesiąc i kasa jak w zegarku na koncie. Może pieniądze będą w pn. nie ma co panikować